Annons

Affären klar med Heimstaden i Växjö

Kronoberg Första december tar Heimstaden över drygt 1 000 hyresrätter i Växjö från det kommunala bostadsbolaget Växjöbostäder.

Förutom att det blev klart med Victoria Park i dag presenterades även att det är klart med Heimstaden. Första december tillträder Heimstaden som ägare till 1 038 hyreslägenheter på Teleborg samt på Campus.

– Vi har varit verksamma i mindre skala i Växjö sedan ett antal år och har nu äntligen kunnat komplettera med ett fint bestånd i två attraktiva stadsdelar. Det är glädjande att Växjö kommun valt att samarbeta med Heimstaden i denna transaktion. Heimstaden har nu genomfört transaktioner med de kommunala bolagen i Luleå, Skellefteå samt Växjö och vi ser fram emot fler positiva dialoger med kommuner och andra fastighetsägare runt om i Sverige, säger Patrik Hall, Heimstadens vd i ett pressmeddelande.

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare
Annons
Läs också Här höjer värdarna hyrorna utan att förhandla - Wladimir vägrar betala: "Jag blev arg" Norrköpingshyror höjs med 5,3 procent: "Inget att bli lycklig över" Livsfarlig smitta i hyreshus kan ha kommit från rörstumpar och handdukstorkar Hyresbasen om direktaviseringen i Malmö: ”Fel att göra så” Hyresgästerna tog strid för träden som värden ville fälla: “Varmare i lägenheten när skuggan försvinner”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.