HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Alingsåshem gör miljonvinst

Alingsås Trots att kommunala Alingsåshem gick med nästan fyra miljoneri vinst förra året är det sex miljoner mindre än vinsten 2009. Anledningen är stora investeringar på underhåll.

46 miljoner kostade bland annat stambyten, badrum, fasader, gårdar, tvättstugor.

Det är åtta miljoner mer än året innan, lika mycket som försäljningen av elva lägenheter på Odengatan gav i tillskott.

Läs ocksåMoa, 25 år med Aspergers - "Svårt att ta in att jag fått ett eget hem"Moa Helleberg i Alingsås kan inte riktigt förstå att hon äntligen har en egen lägenhet.

Läs också Ulf lägger ut hyreshusets dammråttor på Instagram Moa, 25, har Aspergers – snart hemlös i kommunen med skriande bostadsbrist Oliver, 24, ger upp efter åtta år i Alingsåshems kö - "Lättare att få lägenhet hos en privat värd" Thomas är chanslös hos Alingsåshem - "Fast jobb och tre år i kön räcker ingenstans"

Alingsåshem gör miljonvinst

Alingsås Trots att kommunala Alingsåshem gick med nästan 4 miljoner i vinst förra året är det 6 miljoner mindre än vinsten 2009. Anledningen är stora investeringar på underhåll.
Drygt 46 miljoner kostade bland annat stambyten, badrum, fasader, gårdar och tvättstugor. Det är 8 miljoner mer än året innan och är lika mycket som försäljningen av elva lägenheter på Odengatan gav i tillskott.
Alingsåshem har 3 277 i Alingsås tätort, Gräfsnäs, Sollebrunn och Stora Mellby.
 
Bolaget satsar nu på att sätta spaden i jorden i den gamla gasverkstomten i centrala Alingsås i juni. Planen är att bygga ett punkthus med sex våningar. Arkitekt är Glantz arkitektbyrå.
I mitten på 1900-talet låg här stadens gasverk. Den verksamheten har förorenat marken och en omfattande sanering är nödvändig innan tomten kan bebyggas.

Läs också Moa, 25 år med Aspergers - "Svårt att ta in att jag fått ett eget hem" Ulf lägger ut hyreshusets dammråttor på Instagram Moa, 25, har Aspergers – snart hemlös i kommunen med skriande bostadsbrist Oliver, 24, ger upp efter åtta år i Alingsåshems kö - "Lättare att få lägenhet hos en privat värd" Thomas är chanslös hos Alingsåshem - "Fast jobb och tre år i kön räcker ingenstans"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.