Annons

Årsredovisning kan ge ABK pris

Kristianstad För första gången har ABK blivit nominerad till två priser för sin årsredovisning 2012. I oktober offentliggös vinnarna.

Det kommunala bostadsbolaget i Kristianstad har blivit nominerad till Svenska Designpriset och Svenska Publishingpriset för sin årsredovisning 2012.

− Det skulle vara roligt om vi vann. För hyresgästernas del tror jag inte det betyder något. Men för oss som jobbar med det skulle det bli ett kvitto på att vi tar fram en bra produkt, säger Jonas Rosenberg, informationsansvarig vid ABK.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Årsredovinsingen för 2012 trycktes i 300 exemplar och kostade totalt 300 000 kronor. Den innehåller en verksamhetsberättelse och en ekonomisk redogörelse för bolagets aktiviteter 2012.

Annons

I höst kommer ABK att testa ett nytt grepp som innebär att avsnittet om bolagets sociala verksamhet i årsredovisningen kommer att tryckas upp separat och delas ut till samtliga hyresgäster. Tryckerikostnaderna för bilagan uppskattas till 30 000 kronor.

− Vi tror att temadelen kan intressera våra hyresgäster och locka till läsning, säger Jonas Rosenberg.

Annons
Läs ocksåHyresgästen Leif om höjningen: "Jag klarar det men andra kan få problem"En delad bild där ena halvan visar ett porträtt på en man med grånat hår, blåa ögon och glasögon och andra halvan en tegelvägg med en skylt med texten ABK, AB Kristianstadsbyggen.

Den 10 oktober presenteras vinnarna av Svenska Designpriset och den 23 oktober offentliggös vinnaren av Svenska Publishingpriset.

Läs också Anonym tipstjänst för hyresgäster - nytt sätt att jaga svarta kontrakt: "På gränsen till angiveri" Julklappen som blev en supersnackis: "Vi är inte särskilt imponerade" Så blev pisstunneln en selfiedröm Grannar spelar in varandra med mobilen: "Ibland blir det alldeles fel"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.