HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Årsredovisning kan ge ABK pris

Kristianstad För första gången har ABK blivit nominerad till två priser för sin årsredovisning 2012. I oktober offentliggös vinnarna.

Det kommunala bostadsbolaget i Kristianstad har blivit nominerad till Svenska Designpriset och Svenska Publishingpriset för sin årsredovisning 2012.

− Det skulle vara roligt om vi vann. För hyresgästernas del tror jag inte det betyder något. Men för oss som jobbar med det skulle det bli ett kvitto på att vi tar fram en bra produkt, säger Jonas Rosenberg, informationsansvarig vid ABK.

Läs ocksåJulklappen som blev en supersnackis: "Vi är inte särskilt imponerade"

Årsredovinsingen för 2012 trycktes i 300 exemplar och kostade totalt 300 000 kronor. Den innehåller en verksamhetsberättelse och en ekonomisk redogörelse för bolagets aktiviteter 2012.

Annons

I höst kommer ABK att testa ett nytt grepp som innebär att avsnittet om bolagets sociala verksamhet i årsredovisningen kommer att tryckas upp separat och delas ut till samtliga hyresgäster. Tryckerikostnaderna för bilagan uppskattas till 30 000 kronor.

− Vi tror att temadelen kan intressera våra hyresgäster och locka till läsning, säger Jonas Rosenberg.

Annons
Läs ocksåSå blev pisstunneln en selfiedröm

Den 10 oktober presenteras vinnarna av Svenska Designpriset och den 23 oktober offentliggös vinnaren av Svenska Publishingpriset.

Läs också Grannar spelar in varandra med mobilen: "Ibland blir det alldeles fel" Se hit hyresgäst - här är bilderna som berättar din historia Minussiffror för tre av länets allmännyttor

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.