Annons

Återkallar ansökan om tvångsförvaltning

Tranås Hyresgästföreningen drar tillbaka sin ansökan om tvångsförvaltning i Tranås. Fastighetsägaren bedöms åtgärda samtliga brister som kommunen pekat på.

I veckan var det tänkt att tvångsförvaltningen av Granitgatan 5 i Tranås skulle prövas av Hyresnämnden i Jönköping. Men Hyresgästföreningen Sydost har valt att återkalla sin ansökan.

– Anledningen är att det har hänt en hel del i fastigheten. Uppgifter från både ägaren och företaget som arbetar med fastigheten är att de har ambitionen att åtgärda alla förelägganden från kommunen till punkt och pricka. Men tillsammans med kommunen kommer vi att hålla ögonen på detta så vi ser att det inte ballar ur, säger P-G Nyström, juridikchef hos Hyresgästföreningen Sydost.

ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

Läs mer

Flera brister har åtgärdats i Tranåsfastighet

Annons

Farlig hiss kunde användas – trots förbud

Läs ocksåDömd för upplopp vräks efter svartuthyrning - ville ha kvar bostaden för snabbare frigivningEn polisbil i brand och tre maskerade personer som fotar och bär på stenar.

Beslut om tvångsförvaltning i Tranås läggs på is

Hot om böter om inte brister åtgärdas i Tranås

Annons

Beslut om tvångsförvaltning i Tranås kan sakna lagstöd

Läs ocksåSå blev anonyma vittnesuppgifter avgörande när hyresgäst vräks: ”Problematiskt”Händer som river ett hyreskontrakt. Man som tittar rakt fram.

Hyresvärd i Tranås riskerar tvångsförvaltning

Läs också Belamrade sin lägenhet med saker i flera år – därför får hon ändå bo kvar Elen försvann när värden hamnade hos Kronofogden: "Det har varit kämpigt" När ägarna överger hyreshuset mitt i stan: ”Vi utesluter inte tvångsförvaltning”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.