Annons

Bertil Mattsson slutar som regionchef

Gävleborg Bertil Mattsson slutar som chef för Region Aros-Gävle och börjar i stället jobba på riksförbundet i Stockholm. Det är ännu oklart vem som blir hans efterträdare

Efter 11 år som regionchef väljer Bertil Mattsson att gå vidare till nya uppgifter. Den 1 augusti börjar han en ny tjänst på riksförbundet som chef för Hyresgästföreningens IT-förvaltningsorganisation.

-Jag har fått möjlighet att gå vidare och göra någonting nytt de närmaste åren. Jag har jobbat med IT-frågor till och från sedan jag började som regionchef. När nu regionförbundet gör en extrasatsning på IT-frågor känns det spännande att få vara med och leda den, säger han.
Hyresgästföreningen håller på och stöper om sin IT-organisation. Den nya förvaltningsorganisationen ska införas successivt under hösten 2012 och kommer att ledas av verksamhetens IT-samordningsråd, med Bertil Mattsson som ordförande.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Bertil Mattsson räknar med att jobba kvar som regionchef tills det att man hittat en efterträdare. Uppgiften att utse en ny regionchef ligger på riksförbundet. Rekryteringen beräknas komma i gång efter sommarsemestern.

Annons
Läs också Här är värdarna som vill höja hyran i Aros-Gävle 2022 Nästa års hyror klara för Hallstahems hyresgäster Nu byter Peter Laang sida och återkommer till Hyresgästföreningen Här slipper hyresgästerna hyreshöjning 2021 Många hyror fortfarande inte klara i regionen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.