HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Boråsvärd hotas med vite

Västra Götaland Redan i mars i år beslutade hyresnämnden att den private fastighetsägaren skulle åtgärda brister i de båda hyresgästernas lägenhet på Trandared i Borås. Värden har nu till 30 november på sig att åtgärda dem annars tvingas hyresvärden betala 10 000 kronor i vite.
Hyresgästerna har klagat på läckande toalettstol, trasig ringklocka, balkongdörr, element, köksfläkt, diskmaskin … Problemen har varit många för de båda hyresgästerna.
Hyresgästerna tog till slut hjälp av Hyresgästföreningen och ärendet hamnade hos hyresnämnden i våras, beslutet där blev åtgärdsföreläggande. Detta har inte hjälpt. Nu tvingas värden betala 10 000 kronor i vite om inte felen är lagade senast 30 november 2011.
Det här är en artikel från Hem & Hyras Svarta listan som uppdateras löpande. Se hela listan här.
Det här är en artikel från Hem & Hyras Svarta listan som uppdateras löpande. Se hela listan här.

 

Annons
Annons
Läs också Mögel trots värdens åtgärdslöfte - Nadias dotter blir sjuk av lägenheten Bara ett av 19 fel på räddningstjänstens lista har åtgärdats Skandalvärd i Gräfsnäs riskerar vite på 125 000 kronor Kriminella misstänks tvätta pengar via hyresfastigheter Värd riskerar vite på 25 000 kronor

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.