Annons

Bostadsvd säljer sig själv

Ovanåker Mikael Reijer lämnar vd-posten på Aefab i Ovanåker. I framtiden tänker han sälja sig själv som styrelseproffs, konsult och talare.
Mikael Reijer lämnar vdjobbet på Aefab för att bli föreläsare och konsult i egen firma.

Du har varit vd på Aefab i sex år nu och det räcker alltså?

– Ja, vi hade ännu ett bra år i fjol så nu är det dags att gå vidare. Jag har varit chef i 23 år och jag känner att det är dags för något annat. Men jag har trivts väldigt bra här på Aefab. Jag vill jobba med och för människor och det har jag fått göra här.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Så vad händer nu, vad ska du arbeta med?

Annons

– Jag har grundat och är vd i firman Mikael Reijer AB, det är ju jag som är produkten som ska säljas! Jag ska arbeta med tre olika områden, som talare för att få både personal och företag att må bättre, jag ska sitta i olika styrelser och jag ska vara konsult och jobba som interimchef, med projektledning och med utbildning.

Du som har erfarenhet av bostäder och hyresgäster kanske ska jobba för Hyresgästföreningen?

Annons
Läs ocksåHyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta”Den svenska artisten Loreen efter Eurovisionvinsten i Liverpool 2023 samt Hyresgästföreningens logga.

– Ja, varför inte! Jag är ett stor fan till er förbundsordförande Marie Linder, kanske kan jag hjälpa henne.

Läs också De bor med ruttnande fönster – vite på tiotusentals kronor tvingar värden att fixa Barbro lämnade sitt älskade Gotland efter rekordhöga kravet: "Hyran blev droppen" När som helst kan marken ge vika – deras hem står mitt i riskzonen ”Hade varit fruktansvärt” Mannen ville spara el, skaffade kamin och orsakade brand – får betala skadestånd

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.