Annons

Bostadsvd säljer sig själv

Ovanåker Mikael Reijer lämnar vd-posten på Aefab i Ovanåker. I framtiden tänker han sälja sig själv som styrelseproffs, konsult och talare.
Mikael Reijer lämnar vdjobbet på Aefab för att bli föreläsare och konsult i egen firma.

Du har varit vd på Aefab i sex år nu och det räcker alltså?

– Ja, vi hade ännu ett bra år i fjol så nu är det dags att gå vidare. Jag har varit chef i 23 år och jag känner att det är dags för något annat. Men jag har trivts väldigt bra här på Aefab. Jag vill jobba med och för människor och det har jag fått göra här.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Så vad händer nu, vad ska du arbeta med?

Annons

– Jag har grundat och är vd i firman Mikael Reijer AB, det är ju jag som är produkten som ska säljas! Jag ska arbeta med tre olika områden, som talare för att få både personal och företag att må bättre, jag ska sitta i olika styrelser och jag ska vara konsult och jobba som interimchef, med projektledning och med utbildning.

Du som har erfarenhet av bostäder och hyresgäster kanske ska jobba för Hyresgästföreningen?

Annons
Läs ocksåTom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från HyresgästföreningenTvå bilder i en. En vit man med skägg och keps som ser allvarligt in i kameran. I nederkant en bild av mögel på en vägg.

– Ja, varför inte! Jag är ett stor fan till er förbundsordförande Marie Linder, kanske kan jag hjälpa henne.

Läs också Viveca, 78, bor hos värden som höjer hyran mest i landet: "Måste bli ett stopp någon gång" Fettklump på 40 ton hittades i avloppsrör – här är proppen som dykare fick hugga bort Kameror kan spåra fettklumpar - därför kan du tvingas betala om du slarvar med matoljan Här höjer värdarna hyrorna utan att förhandla - Wladimir vägrar betala: "Jag blev arg"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.