HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Bostadsvd säljer sig själv

Ovanåker Mikael Reijer lämnar vd-posten på Aefab i Ovanåker. I framtiden tänker han sälja sig själv som styrelseproffs, konsult och talare.
Mikael Reijer lämnar vdjobbet på Aefab för att bli föreläsare och konsult i egen firma.

Du har varit vd på Aefab i sex år nu och det räcker alltså?

– Ja, vi hade ännu ett bra år i fjol så nu är det dags att gå vidare. Jag har varit chef i 23 år och jag känner att det är dags för något annat. Men jag har trivts väldigt bra här på Aefab. Jag vill jobba med och för människor och det har jag fått göra här.

Läs ocksåSandra efterlyste rumskompis på Facebook: "Roligare komma hem när det lyser och någon har lagat mat"

Så vad händer nu, vad ska du arbeta med?

Annons

– Jag har grundat och är vd i firman Mikael Reijer AB, det är ju jag som är produkten som ska säljas! Jag ska arbeta med tre olika områden, som talare för att få både personal och företag att må bättre, jag ska sitta i olika styrelser och jag ska vara konsult och jobba som interimchef, med projektledning och med utbildning.

Du som har erfarenhet av bostäder och hyresgäster kanske ska jobba för Hyresgästföreningen?

Annons
Läs ocksåGert vet inte hur han ska sluta samla: "Det har gått över styr"Gert Vennersten har svårt att göra sig av med saker, till och med tomma brödpåsar. "Men nu har det gått över styr. Jag skulle verkligen behöva hjälp att reda upp det här", säger han.

– Ja, varför inte! Jag är ett stor fan till er förbundsordförande Marie Linder, kanske kan jag hjälpa henne.

Läs också Så stökigt får du ha det hemma utan att bli vräkt Höghusen på Sjöryd i Hjo dröjer: "Inte ekonomiskt försvarbart" Juristen om bulvankontrakt - så gör du för att undvika fällorna

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.