Annons

Chans att hitta lya nära Göteborg

Västra Götaland Svårt att få bostad i Göteborg? I morgon visar Boplats Göteborg att utbudet inte är så klent. Åtminstone för den som kan tänka sig att pendla till storstan.

I morgon, lördagen den 5 maj, har Boplats Göteborg en regiondag med temat bo bra nära Göteborg.
Begreppet ”kranskommun” är vidsträckt. Förutom från närliggande Ale, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum och Mölndal finns även kommunala värdar från Trollhättan, Uddevalla, Borås och Vänersborg representerade på bodagen.

Allra längst avstånd är det till Vänersborg, drygt 10 mil. I dag tar det från en timme med tåg mellan städerna. Vid årsskiftet ska den dubbelspåriga järnvägen stå klar och då beräknas restiden till 45 minuter. Det poängterar bolaget på sin hemsida

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Bodagen arrangeras i morgon mellan klockan 10 och 14 på Rosenlundsplatsen 1 i Göteborg. Här finns mer information.

Annons
Fakta: Hyresvärdarna på regiondagen 5 maj

AB Bostäder i BoråsAlebyggenEidar i TrollhättanEksta i KungsbackaFörbo i Härryda, Mölndal, Lerum och KungälvKungälvsbostäderMölndalsbostäderUddevallahemVänersborgsbostäder

Läs också Dyra renoveringar plågar allt fler – en av fem hyresgäster tvingas flytta: ”Allt billigt bortrenoverat" Nya byggregler kan ge farliga lägenheter: "Barn kommer att dö" Gav bort elva år i bostadskön till sitt ex – sägs upp Lättare få lägenhet om du har släkting på bostadsbolaget: "Korruptionsrisk" Tranemobon Bengt fajtas för sin tomma lya i Göteborg - "Rena rama Nordkorea"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.