Annons

Cykelbråk medlades i hyresnämnden

Nyheter Efter ett cykelbråk befarade Ulf Nilsson att hans chanser till en marklägenhet var borta. Efter medling i hyresnämnden görs processen om.

Ulf Nilsson har svåra skador i höft, knän, rygg och har svårt att gå. Vid en renovering ansåg han att han muntligen hade lovats förtur till en marklägenhet men att löftet drogs tillbaka när han varnades för att ha hotat en fastighetsskötare. Det skedde, enligt hyresvärden, efter att han blivit tillsagd att forsla bort cyklar som han hade stående i källaren.

Ulf Nilsson tog ärendet till hyresnämnden som nu har medlat om saken och enligt protokollet har han och värden nu kommit överens om:

ANNONSGuide till hemförsäkringar

– Hyresgästen ansöker skriftligen om förtur och lämnar in läkarintyg.

Annons

– Värden, Helsingborgshem, ska besluta om hyresgästen kommer med i prioriteringsgruppen för förtur till marklägenhet.

Under sammanträdet fick Ulf Nilsson beskedet att det inte finns någon varning sparad i hyresvärdens register.

Läs ocksåTom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från HyresgästföreningenTvå bilder i en. En vit man med skägg och keps som ser allvarligt in i kameran. I nederkant en bild av mögel på en vägg.

Här kan du läsa Ulf Nilssons egna ord om konflikten:

Annons

Fick varning efter cykelbråk – ber hyresnämnden om hjälp

Läs också Öppnade utan byxor på annan adress – förlorar sitt hyreskontrakt Valentino fick inte byta lägenhet – kostade honom jobbet Eva har haft sin blomstrande uteplats i över 30 år – nu riskerar hon att bli av med den Sena hyror och fängelsevistelse – får inte ta över död mammas lägenhet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.