Annons

Dunderbacken får ny förvaltare

Finspång Turerna har varit många om skötseln av Dunderbacken i Finspång. Strax före sommaren blev det klart med ny förvaltare och nu ser det lite ljusare ut, enligt Hyresgästföreningen.
Foto: Jakob Kindesjö
Dunderbacken i Finspång har fått nya ägare.

– Nu har vi fått nya vaktmästare som är här tre dagar i veckan. Tre ska anställas och då ska de vara här fem dagar i veckan. Gräsklippningen har börjat ordna till sig, men trapphusen har inte städats på en månad. Så det finns mycket att ta tag i, säger Irene Panthzar, ordförande i lokala Hyresgästföreningen Dunderbacken i Finspång. 

Det har varit många klagomål på skötseln av området och den förra förvaltaren fick sluta. Hur är det nu, när Sydfastgruppen tar över?
– För tillfället verkar det gå åt rätt håll. Det händer lite grann men det är fortfarande mycket kvar som inte blivit gjort.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Vad hoppas du ska hända?
– Att allt som är lovat ska genomföras. Men det ser inte ut att bli av i år alla fall. Till exempel dräneringen runt alla husen. Det har inte gjorts sedan husen byggdes 1972, så det är ju ett antal år sedan, säger Irene Panthzar. 

Annons
Läs också Nystartat fik samlar grannarna Han vill rusta Dunderbacken Ny ägare till Dunderbacken Föreningen vräks från fritidslokal Dunderbacken kan få nya ägare

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.