Annons

Fastighetsägarna mindre nöjda i Halmstad

Halmstad De privata fastighetsägarna i Halmstad är inte helt nöjda med ”fastighetsklimatet” i kommunen, visar en undersökning av Fastighetsägarna.
Fastighetsägarna i Halmstad är inte lika nöjda med "fastighetsklimatet" som de är på andra orter. Foto: Anna Hultberg

Undersökning görs årligen, är genomförd av Demoskop och bygger på 1 100 intervjuer med privata fastighetsägare. De har fått svara på hur de tycker att förutsättningar är för att driva fastighetsverksamhet i respektive kommun.

Halmstad ingår i Fastighetsägarna Göteborg Första regionen och här hamnar Linköping i topp, Göteborg i botten och Halmstad på 13:e plats av 20 kommuner.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Bra tycker fastighetsägarna att det fungerar med saker som allmänna kommunikationer och krav på sophantering. Sämre är det med kommunens hantering av plan- och byggärenden. Man tycker också att konkurrensen med allmännyttan inte sker på lika villkor, enligt rapporten.

Annons
Läs också Äntligen post i brevlådan – men det tog nio månader Helsingborgsvärd förbjuds hyra ut Spekulation med renoveringar har nått söder i Helsingborg "Behöver se över systemet" "Hyresgästföreningar stoppar nya bostäder"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.