Annons

Festande hyresgäster i Eslöv flyttar

Eslöv Festen i februari fick bägaren att rinna över. Hyresvärden i Eslöv sade upp kontraktet. Nu meddelar hyresgästerna att de godtar uppsägningen och flyttar.
Foto: Pixabay
Ljudvolymen var alldeles för hög i lägenheten i Eslöv. Nu flyttar det festande paret självmant från sin bostad.

Hem och hyra har tidigare skrivit om det högljudda paret i Eslöv som trotsade varningarna från värden och festade en natt i februari. Eftersom paret sedan tidigare hade stört sina grannar med högljudda fester hade ett så kallat korttidskontrakt upprättats. Hyresgästerna fick bo kvar, med en månads uppsägningstid, så länge de inte störde sina grannar.

Efter två tysta månader hördes återigen hög musik och rop från den aktuella lägenheten. Värden valde att omedelbart avsluta hyreskontraktet. Ärendet skickades även till hyresnämnden för handläggning. Men förhandlingarna i nämnden har nu ställts in. Paret har meddelat sin hyresvärd att de accepterar uppsägningen och flyttar från adressen.

Annons
ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar
Annons
Läs också Jonas blev knivskuren i trapphuset – grannen bor kvar ett halvår senare: "Får panikångest" Kvinna i sexrummare vräks - har 90 000 kronor i hyresskuld Hyresgäster dras till domstol när värdar strandar hyresförhandlingar Efter tvist om mögelsanering: Torbjörn hotas av uppsägning Hovrätten river upp beslut: hyresgäst vräks efter sexhandel

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.