HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Festande hyresgäster i Eslöv flyttar

Eslöv Festen i februari fick bägaren att rinna över. Hyresvärden i Eslöv sade upp kontraktet. Nu meddelar hyresgästerna att de godtar uppsägningen och flyttar.
Foto: Pixabay
Ljudvolymen var alldeles för hög i lägenheten i Eslöv. Nu flyttar det festande paret självmant från sin bostad.

Hem och hyra har tidigare skrivit om det högljudda paret i Eslöv som trotsade varningarna från värden och festade en natt i februari. Eftersom paret sedan tidigare hade stört sina grannar med högljudda fester hade ett så kallat korttidskontrakt upprättats. Hyresgästerna fick bo kvar, med en månads uppsägningstid, så länge de inte störde sina grannar.

Efter två tysta månader hördes återigen hög musik och rop från den aktuella lägenheten. Värden valde att omedelbart avsluta hyreskontraktet. Ärendet skickades även till hyresnämnden för handläggning. Men förhandlingarna i nämnden har nu ställts in. Paret har meddelat sin hyresvärd att de accepterar uppsägningen och flyttar från adressen.

Läs ocksåHyresnämndens nya chef: vi har problem
Läs också Kaos på hyresnämnden - Maarit betalar priset Högljudd hemmaträning riskerar kontrakt Trött på lekande barn – vill få dem förflyttade till bottenvåningen För många katter kan kosta kontraktet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.