HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Fredrik Elf är Kommunfastighets nya vd

Södermanland Fredrik Elf har utsetts till ny vd för Eskilstuna Kommunfastigheter AB. Fredrik Elf har varit tillförordnad vd sedan oktober i fjol.
Foto: Eskilstuna Kommunfastigheter
Fredrik Elf är ny vd för Eskilstuna Kommunfastigheter.

I höstas fick dåvarande vd:n Marica Johansson sparken och en rekryteringsprocess efter en ny högsta chef för bolaget tog vid. En enhällig styrelse har nu utsett Fredrik Elf till vd. Efter att Marica Johansson slutade har han varit tillförordnad vd och kan alltså tillträda omedelbart på sin nya post.

Fredrik Elf har jobbat hos Eskilstuna Kommunfastigheter i snart 15 år. Han är utbildad civilekonom och började sin anställning på bolaget som ekonom. Därefter har han arbetat som distriktschef med ansvar för bland annat förvaltning av bostäder och lokaler och bosociala frågor.

Läs ocksåHundraårig skola blev bostäder

– Jag är ödmjuk inför uppgiften, tacksam och stolt för det fina förtroendet och ser fram emot att få fortsätta att leda Kommunfastighet och utveckla vår roll som samhällsbyggare i Eskilstuna. Med vår breda verksamhet inom bostäder, lokaler och bad och genom våra fantastiska medarbetare är vi en viktig aktör som utvecklar Eskilstuna, säger Fredrik Elf i ett pressmeddelande.

Läs också Landskronahem blir granne med hyresgästerna på Karlslund Fler röstade i utsatta områden Hon är HFAB:s nya vd i Halmstad HFAB:s vd går till MKB i Malmö

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.