HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Full fart i Norrsätra

Sandviken I söndags invigdes den nya lekparken, utegymmet och allt annat nytt på Tallbacksvägen i Norrsätra i Sandviken. Boverket har bidragit ekonomiskt och hyresgästerna har fått vara med och tycka till om vad de önskat ha på sina gröna ytor.

Kommunala Sandvikenhus idé har varit att både skapa nya mötesplatser i området och att göra miljöerna trivsamma och trygga. Man har avverkat en del träd för att få en stor öppen yta och där ryms nu en lekplats med bland annat gungor, klätterställning och linbana.

Det finns en beachvolleyplan och en ny grusad yta som kan spolas till vintern. För de vuxna finns ett utegym för träning och grillar, bänkar och bord att umgås vid.

Läs ocksåSnart rena cirkusen på Nordost

– Vi vill verka för att våra hyresgäster får en trivsam fritid i bostadsområdet. Konceptet med spontanidrott liksom en spontan grillning eller utefika med grannar och bekanta är något som tilltalar många av våra hyresgäster, skrev Stefan Lundqvist, VD för Sandvikenhus i sin inbjudan till invigningen.

På familjedagen fick barnen också rida, träffa smådjur, prova på gymnastik och rullskridskor. För alla bjöds det på musik, fika och tipspromenad.

ABF och Hyresgästföreningen fanns också på plats under familjedagen som i år anordnades för fjärde året.

Läs ocksåMötesplats för generationer invigd i Färgelanda

 

 

Läs också I Sagoparken möts hyresgäster och villaägare Hyresgäster bor bland skräp "D. Carnegie bryr sig inte" Nya mål uppsatta i Ockelbo

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.