HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Glödande pennor i Mora

Mora I julveckan passade Hyresgästföreningen i Siljansbygden på att förena nytta med nöje. Pennorna glödde och många insändare skrevs innan det blev julavslutning.
Pennorna glödde på Siljansbygdens utbildning i insändarskrivande.

Hyresgästföreningen Siljansbygden kombinerade alltså utbildningsträff och julavslutning när ett trettiotal medlemmar mötte upp i Moraparken. Temat för dagen var insändare och kontakter med media. Annakari Berglund, från Hyresgästföreningen Region Mitt, introducerade ämnet och talade bland annat om hur man kan göra när man möter media och hur man syns i olika mediakanaler.

Deltagarna skrev sedan både insändare och referat från olika aktiviteter. Det ämne som engagerade skribenterna mest var omläggningen av busstrafiken i Mora. Det blev en insändarstorm med tre till fyra insändare om bristerna i lokaltrafiken. De är nu inskickade till tidningarna.

Läs ocksåFriare hyror en bricka i regeringsspelet

– Vi hoppas kunna öka vår synlighet i media nu. Det är särskilt viktigt med tanke på att det är snart är valår och vi måste lyfta hyresgästernas frågor. Det gör vi både i media och med kontakter med våra politiker, säger Tony Molin, ordförande i Hyresgästföreningen Siljansbygden.

 

Läs också Från regeringen till föreningen Marija vill satsa i Växjö Så ska Hyresgästföreningen få fram sin verklighetsbild Kampen mot marknadshyror i norr fortsätter

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.