Annons

”Han hade förmågan att få folk att bli entusiastiska”

Helsingborg Hyresgästföreningens före detta medarbetare Lennart Larsson avled den 5 juni efter en tids sjukdom. Han blev 67 år.

Lennart Larsson arbetade vid Hyresgästföreningen Region norra Skåne i nästan hela sitt yrkesverksamma liv mellan 1975 till 2009.

Han började som fritidsombudsman och fortsatte sedan som ombudsman i Ängelholm. Därefter arbetade han bland annat som chef vid dåvarande regionkontoret i Ängelholm. Hans sista arbetsuppgift innan han gick i pension var som bostadspolitisk opinionsbildare.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

− Jag minns honom för hans ivriga engagemang. Han tände alltid på nya utmaningar och projekt. Och som kollega var han mån om att vi skulle ha det bra, säger Petra Lundh, samordnare vid Hyresgästföreningen Region norra Skåne och som arbetade nära Lennart Larsson i många år.

Annons

Hans engagemang inom Hyresgästföreningen fortsatte även efter pensionen bland annat som revisor och valberedare i Hyresgästföreningen Nordvästskåne. Han satt även med som representant för hyresgäster i hyresnämnden.

− Jag minns honom speciellt för hans otroliga engagemang och hur viktigt det var för honom att arbeta för medlemmarna. Han hade förmågan att få folk att bli entusiastiska och brann verkligen för bostadspolitiska frågor. Det är en tom lucka just nu som blir svår att fylla, säger Rolf Malmberg, ordförande i Hyresgästföreningen Nordvästskåne.

Annons
Läs ocksåSå renoverades lokalen för 50 000 kronor - ljudisolering viktigt
Läs också Per fick pengar tillbaka – så kan du upptäcka om din värd höjer hyran utan att förhandla Nu går Hyresgästföreningens klassiska logga i pension - men på Ulfs arm jobbar den vidare Hyresförhandlingar hemma vid köksbordet - nu väntar stegvis återgång till det nya normala Ditt hem är hennes jobb

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.