Annons

Henrik Loveby blir ny vd vid Göingehem

Östra Göinge Det blir 48-åriga Henrik Loveby som tar över vd-posten vid Östra Göinges kommunala bostadsbolag. Tjänsten tillträds i januari.

Henrik Loveby jobbar idag som förhandlingschef vid Fastighetsägarna GFR och har sitt kontor i Göteborg. Han har det övergripande ansvaret i hyresförhandlingarna för cirka 140 000 lägenheter. Men till årsskiftet bär det alltså av till jobbet som vd för det kommunala bostadsbolaget i Östra Göinge.

Tidigare har Henrik Loveby arbetat som bland annat jurist, banktjänstman, varit förbundsordförande vid Sveriges Fiskares Riksförbund och haft politiska uppdrag som kommunrevisor och ersättare för Moderaterna i riksdagen.

ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar

Göingehems ordförande Jerker Westdahl (M) har lett rekryteringsprocessen.

Annons

− Vi fastnade för Henrik Lovebys intressanta kompetens och erfarenhet. Vi såg honom som den starkaste kandidaten.

Henrik Loveby kommer att få 65 000 kronor i månadslön. Den första september påbörjade Göingehems tidigare vd, Stefan Nilsson sin nya tjänst som vd hos det kommunala bostadsbolaget i Kalmar.

Läs ocksåMed 800 nya lägenheter och djärv kontorsflytt tackar vd:n för sig

Göingehem har totalt cirka 1400 lägenheter.

Annons
Läs också Lennart är ensam kvar i hyreshuset som ska rivas men vägrar att flytta Sparkad bostads-vd får fallskärm på 1,6 miljoner Besked om ny vd för Uppsalahem väntas i nästa vecka Ängelholmshem utreds för ekobrott

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.