HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

HFAB:s nye ordförande: Det är snabba puckar nu

Halmstad Halmstad kommun har helt ändrat spelreglerna för det kommunala bostadsbolagets styrelse och ledning i Halmstad. ”Det är snabba puckar nu” konstaterar HFAB:s nye styrelseordförande Jimmie Tschander (C).
Foto: Petra Martinsson

Jimmie Tschander sitter i bilen på väg för att träffa HFAB:s vd när Hem&Hyra når honom på telefon.
– Det har gått väldigt snabbt. Jag har inte ens hunnit träffa de andra i styrelsen. Nu är jag på väg att träffa HFAB:s vd. Det är snabba puckar nu.

Personen han ska träffa är Marie Thelander Dellhag. Hon kommer dock inte att vara högste chefen så länge till. Hon har avgått och slutar 21 juni.

Läs ocksåVd och hela styrelsen får gå i Halmstad

Händelseutvecklingen i HFAB har gått i rasande takt. Bakgrunden ska vara oenigheter och bristande kommunikation mellan ägaren Halmstad kommun och styrelsen. I förra veckan blev det känt att hela styrelsen avsattes, under tisdagens kommunfullmäktigemöte valdes tre tillbaka in, fyra nya och en ny ordförande: Jimmie Tschander (C).

Han berättar att han idag jobbar som bokningskoordinator på Halmstad Arena.
– Nu måste jag pratat med min arbetsgivare. Det är många praktiska saker som måste göras och mycket att sätta sig in i. Det är en stor utmaning vi står inför och jag är ödmjuk inför uppgiften, säger Jimmie Tschander och sedan måste han lägga på.

Enligt Halmstad kommuns hemsida är Jimmie Tschander ledamot i Destination Halmstad AB:s styrelse och ersättare i kommunfullmäktige.

Läs ocksåIngen jätteaffär i Halmstad mellan HFAB och Tornet
Läs också Stenograferande ordförande avgår efter 35 år Vill få sänkt hyra med flera tusen Mångmiljonrullning från allmännyttan fortsätter

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.