Annons

Hotade grannar med vapen – sägs upp

Malmö Hot, nedskärpning och sabotage. Grannarna är rädda och störningsjouren har varit på plats ett otal gånger. Nu riskerar hyresgästen på Kirseberg i Malmö sitt hyreskontrakt.
Foto: Anna Rytterbrant
Hot, skrik och hög musik. Nu är hyresgästen uppsagd.

Sedan hyresgästen flyttade in i sin lägenhet på Kirseberg i Malmö har störningarna i hyreshuset pågått. Det handlar om hög musik på alla tider under dygnet, skrik och nedskräpning. En granne uppger att hyresgästen har vapen hemma som hon hotar grannarna med och även källarförråden ska ha brutits upp av hyresgästen. En annan granne uppger att den högljudda musiken gör att det inte går att vara hemma. Trots varningsbrev och samtal med hyresgästen har situationen inte blivit bättre och nu har hyresgästen blivit uppsagd. Fallet kommer att prövas av hyresnämnden.

Annons
Annons
Läs också Försäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar Familj förlorar halva bostaden – hyresgäster med dubbla kontrakt synade Vräks för att han matar fåglar: ”Fågelskrik i ofattbara mängder” Mardröm för hyresgästerna när ventilationen byts ut: "Psykisk och fysisk terror" Jonas blev knivskuren i trapphuset – grannen bor kvar ett halvår senare: "Får panikångest" Kvinna i sexrummare vräks - har 90 000 kronor i hyresskuld

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.