HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hotade grannar med vapen – sägs upp

Malmö Hot, nedskärpning och sabotage. Grannarna är rädda och störningsjouren har varit på plats ett otal gånger. Nu riskerar hyresgästen på Kirseberg i Malmö sitt hyreskontrakt.
Foto: Anna Rytterbrant
Hot, skrik och hög musik. Nu är hyresgästen uppsagd.

Sedan hyresgästen flyttade in i sin lägenhet på Kirseberg i Malmö har störningarna i hyreshuset pågått. Det handlar om hög musik på alla tider under dygnet, skrik och nedskräpning. En granne uppger att hyresgästen har vapen hemma som hon hotar grannarna med och även källarförråden ska ha brutits upp av hyresgästen. En annan granne uppger att den högljudda musiken gör att det inte går att vara hemma. Trots varningsbrev och samtal med hyresgästen har situationen inte blivit bättre och nu har hyresgästen blivit uppsagd. Fallet kommer att prövas av hyresnämnden.

Läs också Fyrbarnspappan misshandlade tidningsbud – familjen riskerar vräkning Anklagades för allvarliga störningar – därför får hyresgästen behålla kontraktet Skyllde på att han varit otrogen – slipper bli vräkt Reste på semester istället för att betala hyran – hotas av vräkning Hela lägenheten totalförstörd: "Som om någon målat tak och väggar svarta"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.