HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hyresgäst riskerar förlora kontrakt efter olovlig uthyrning

Malmö I tre år har hyresgästen varit folkbokförd i en villa i Bunkeflostrand i stället för i sin hyresrätt på Värnhem. Ett fall av olovlig andrahandsuthyrning, menar hyresvärden.

Hyresgästen har varit folkbokförd i en villa i Bunkeflostrand i tre år. Samtidigt har en annan person varit folkbokförd i hennes etta vid Värnhem i Malmö. Enligt hyresvärden rör det sig om olovlig andrahandsuthyrning och nu vänder sig värden till hyresnämnden med en uppsägning. Trots att hyresgästen fått varningsbrev och kallats till möte hos hyresvärden har uthyrningen fortsatt. Parterna kommer att mötas i hyresnämnden.

Läs också Ändrade adress tolv gånger - klen bevisning när Kfast försökte bryta kontrakt Totalförstörde ettan på fem månader – krävs på nära en kvarts miljon kronor Vidrig stank spreds i hyreshuset - utpekade grannen slängs ut: "Har inte orsakat lukten" Knuffade och skrek åt sina grannar – kvinna blir uppsagd för andra gången av Uppsalahem Bombmannen fick komma tillbaka - nu rasar grannarna: "Jävligt obehagligt"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.