Annons

Hyresgäst slöt fred med granne

Helsingborg Helsingborgshem tröttnade på hyresgästens ständiga klagomål och hotade med uppsägning. Den klagande hyresgästen vände sig till hyresnämnden för att få upprättelse. Nu har mannen dragit tillbaka sin ansökan om ett åtgärdsföreläggande.

Hem och Hyra har tidigare skrivit om mannen i Helsingborg som riskerade uppsägning på grund av sina ständiga klagomål på grannfamiljen. Men efter en två år lång kamp och en stor mängd klagomål uppger 40-åringen att han har slutit fred med grannfamiljen och att han därför drar tillbaka sin ansökan om ett åtgärdsföreläggande.

Enligt den klagande grannen trakasserades både han och hans son av grannfamiljen. Helsingborgshem lyckades inte, trots flera möten, lösa situationen och hotade tillslut med uppsägning om mannen fortsatte att klaga. Mannen ansökte då om ett åtgärdsföreläggande mot hyresvärden.

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

Läs mer här

Annons
Läs också Så blev anonyma vittnesuppgifter avgörande när hyresgäst vräks: ”Problematiskt” Betalade ingen hyra på fem år – nu har dödsboet en kvarts miljon i hyresskuld Jens Marcus och Ewa hotades av uppsägning – nu får de bo kvar: ”Underbart” Belamrade sin lägenhet med saker i flera år – därför får hon ändå bo kvar Hyresgäster lever i förfallet hus mitt i lyxområde – kommunen om kritiken: "Har ställt krav"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.