Annons

Hyresgäst slöt fred med granne

Helsingborg Helsingborgshem tröttnade på hyresgästens ständiga klagomål och hotade med uppsägning. Den klagande hyresgästen vände sig till hyresnämnden för att få upprättelse. Nu har mannen dragit tillbaka sin ansökan om ett åtgärdsföreläggande.

Hem och Hyra har tidigare skrivit om mannen i Helsingborg som riskerade uppsägning på grund av sina ständiga klagomål på grannfamiljen. Men efter en två år lång kamp och en stor mängd klagomål uppger 40-åringen att han har slutit fred med grannfamiljen och att han därför drar tillbaka sin ansökan om ett åtgärdsföreläggande.

Enligt den klagande grannen trakasserades både han och hans son av grannfamiljen. Helsingborgshem lyckades inte, trots flera möten, lösa situationen och hotade tillslut med uppsägning om mannen fortsatte att klaga. Mannen ansökte då om ett åtgärdsföreläggande mot hyresvärden.

Annons
ANNONSTips för att njuta fullt ut av din båtsemester

Läs mer här

Annons
Läs också Bor i USA – hävdar han pendlar till lägenhet i Göteborg Bristerna i Kenneths lägenhet fixades inte på flera månader: "Det är tröttsamt" Kämpar för att få bo kvar i hus som ska rivas – och med avlopp som dömts ut Grannar har gått samman: vill vräka mamman till kriminell son Osäkert hur mycket som får vara kvar av Evas och Carolines grönskande uteplatser – kräver möte med Rikshem

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.