HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hyresgäster gav pris till Ovanåkers kommun

Gävleborg Ovanåkers kommun tog som enda hyresvärd i region Aros-Gävle hem en Kundkristall på galan Benchmark Event under torsdagen.

Ovanåkers kommun fick priset i kategorin Högsta serviceindex lokaler. Även Enköpings Hyresbostäder och Gavlefastigheter var nominerade i kategorierna Största lyft serviceindex och Största lyft serviceindex lokaler, men blev utan pris denna gång.

Det är fjortonde året i rad som Kundkristallen delas ut på Berns Salonger i Stockholm.

Läs ocksåHyresvärdar samlas i klimatkamp

Nomineringarna till priserna har utsetts bland de stora och medelstora bostadsföretag som under 2018 genomfört kundundersökningar tillsammans med företaget AktivBo. Det alltså hyresgästerna åsikter som ligger till grund för utnämningarna.

Priserna delas ut till de företag som förbättrat sin service under 2018 jämfört med den förra mätningen, samt till företagen med bästa totalresultat inom kategorierna service, produkt och profil. Vinnare utses för både bostäder och lokaler i olika kategorier och storleksklasser.

Läs också Hyrorna klara hos Enköpings hyresbostäder Bostaden prisades vid gala De fick pris på värdarnas gala Ingen Kundkristall till EHB

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.