HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Hyresgästerna gillar Bostaden

Umeå Umeås kommunala bostadsbolag Bostaden tycks ha väldigt nöjda hyresgäster. Bolaget är en av tre svenska hyresvärdar som kan få Kundkristallen.

Bostaden har nominerats till kategorin Högsta Serviceindex. Och det är hyresgästerna som pekat ut sin värd som önskad pristagare. I slutänden är det också hyresgästerna som kan ge bolaget epitetet Sveriges bästa hyresvärd. De nominerade bolagen utses bland de stora och medelstora företag som under 2016 genomfört kundundersökningar tillsammans med undersökningsföretaget Aktiv bo.

Det är tolfte året i rad priset delas ut. I fastighetsbranschen anses Kundkristallen vara ett prestigefyllt pris och Bostaden är nominerade tillsammans med Lunds Kommuns Fastighets AB och Svenska Bostäder.

Annons
Läs ocksåHyresgäster utan el hela vintern – nu kan även vattnet stängas avHyreshus i Överum.

Annons
Läs också Unika beslutet: Elektriska handdukstorkar klassas som lyx – värden tvingas backa Här har hyresgästerna varit utan el och varmvatten hela vintern: ”För jävligt” Trots oro i världen: En fjärdedel av värdarna klarar inte ge dig skydd Slarv med matavfall straffar hyresgästerna - ger högre hyror: "Orättvist"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.