Annons

Hyresgästföreningen och Landskrona stad arrangerar aktivitetsmässa

Landskrona Den 24 februari fylls Landskrona idrottshall av allt från skivstänger till sumobrottare och släktforskare. Ung som gammal är välkommen att ta del av Landskronas föreningsliv.

Det är första gången som en liknande mässa anordnas i Landskrona. Förväntningarna är höga och utbudet är brett. Hyresgästföreningen är arrangör tillsammans med kommunens sektion fritid.

– Från början var tanken att göra en mindre mässa men det finns otroligt många föreningar i Landskrona som bör uppmärksammas. Därför valde vi att istället satsa på en aktivitetsmässa som visar det breda utbudet av aktiviteter i kommunen, säger Helena Rasmusson, verksamhetsutvecklare vid Hyresgästföreningen.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Dagens tema är kunskap, hälsa, sport, hemmet och trygghet. På mässan, som pågår klockan 16-19, medverkar 32 föreningar. Besökarna kan testa på bland annat bordtennis, sumobrottning och taekwondo. Karlslundsbadet lär ut hjärt- och lungräddning och popduon Verse 2 står på scenen. Det kommer finnas möjlighet att träffa representanter från Rädda Barnen, Cityidrott, Diabetesföreningen, Vuxenskolan och många fler.

Även Hyresgästföreningen har en monter där förtroendevalda presenterar föreningen samt informerar om det grannsamverkansprojekt som finns i Landskrona. Mässan är gratis och öppen för alla.

Annons
Läs också Hyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta” Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Värden slängde deras persienner i renoveringen – nu får de rätt till nya

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.