Annons

Hyresvärd blev Årets kvinna i Grums

Värmland ​Till Inger Bernhardsson på Sveaplan Fastigheter i Grums är hyresgästerna alltid välkomna på en kopp kaffe och den årliga julmiddagen drar mycket folk. Nu har Inger utsetts till Årets kvinna i och för näringslivet i Grums 2009.

​-Det känns jättekul, folk kommer och gratulerar, säger Inger Bernhardsson som fick reda på utmärkelsen strax före jul.

Annons
Enligt kommunens motivering har Inger Bernhardsson ”visat ett stort engagemang både i sina hyresgäster och i utvecklingen av kommunen och dess näringsliv”.
Dessutom anses hon ha bidragit till att göra Grums mer attraktivt: ”Metoden att förbättra och försköna i och omkring fastigheterna har lett till att Sveaplan blivit ett eftertraktat bostadsområde och är ett föredöme i arbetet med att ett vackrare Grums ger ett framgångsrikt näringsliv”.
-De syftar väl på att vi snyggat till runt omkring fastigheterna, planterat växter och lagt puts på  fasaderna, säger Inger Bernhardsson som jobbat i företaget sedan 2004.
Policyn att åtgärda fel och brister inom en vecka och helst samma dag, är också någonting som bidragit till utmärkelsen, tror hon.
Sveaplan Fastigheter har totalt 52 hyresgäster som bor i lägenheter anpassade för personer över 55 år och handikappade i centrala Grums. Företaget hyr även ut ett 20-tal lokaler till företag.

Annons
Läs också Försäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar Därför måste gräsmattorna på Teds gård försvinna: "Annars går det åt pipsvängen" Grannen ville ha lägenheten – värden pressades säga upp mamman och skyllde på tvååringen Här skötte hyresgäster om gården – men sen skulle växterna väck: ”Chockerande” Helle kunde inte ta sig till sin post – men nu får hon den i postlådan igen Se upp – detta får din hyresvärd inte göra

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.