HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Järfällahus strandar förhandlingarna

Järfälla Förhandlingarna mellan Järfällahus och Hyresgästföreningen har strandat. Nu väntar medling i hyresmarknadskommittén.

Järfällahus ville när förhandlingarna inleddes höja hyrorna med 2,97 procent. Fortfarande står parterna långt ifrån varandra och därför har bolaget begärt medling av hyresmarknadskommittén, som består av representanter för de centrala parterna Hyresgästföreningen och Sabo, de allmännyttiga bostadsbolagens organisation.

Järfällahus gick med i Sabo i höstas och därför sker medlingen i år först i HMK. Det är tredje året i rad som parterna behöver hjälp för att komma överens. Men tidigare har hyresnämnden varit medlare.

Läs ocksåOmbildning i Järfälla godkänd – trots frågeteckenHårsta backe
Läs också Järfällahus granskar sin egen ombildning – "trovärdigheten kan ifrågasättas" Lisa blir av med halva trädgården när kommunen tar tillbaka mark Ombildning i Järfälla läggs på is – misstänkt röstfusk: "lurat till sig fullmakter" Zara Lahouar ny tillförordnad VD för Järfällahus

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.