HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Johan Pelling ny chef för region Aros-Gävle

Gävleborg Johan Pelling har utsetts till ny regionchef i Hyresgästföreningens region Aros-Gävle. Han tillträder sin tjänst den 1 december.

Johan Pelling efterträder Bertil Mattsson som blir chef för Hyresgästföreningens IT- och förvaltningsorganisation på riksförbundet i Stockholm.

Johan Pelling är 42 år och har jobbat på Hyresgästföreningen sedan 2001. Han har tidigare varit chef för den hyresjuridiska enheten i Region Aros-Gävle och Mitt, men har det senaste året lett förhandlingsenheten i Region Aros-Gävle och även varit biträdande regionchef.

Läs ocksåHär är värdarna som vill höja hyran i Aros-Gävle 2022

Han fick jobbet i konkurrens med 60 andra sökande. Regionen kommer nu att påbörja rekryteringen efter en ny förhandlingschef.

Läs också Nästa års hyror klara för Hallstahems hyresgäster Nu byter Peter Laang sida och återkommer till Hyresgästföreningen Här slipper hyresgästerna hyreshöjning 2021 Många hyror fortfarande inte klara i regionen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.