HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

KFAB ensam ägare till kvarteret Hästen

Katrineholm Katrineholms Fastighets AB har köpt ännu en fastighet i kvarteret Hästen. Nu äger bolaget hela kvarteret där man planerar att bygga nytt.

För en tid sedan köpte Katrineholms Fastighets AB, KFAB, den så kallade Teliafastigheten. Idag var det dags för nästa fastighetsaffär, när bolaget träffade en överenskommelse med Tegelstaden om att köpa fastigheten Hästen 3 med elva lägenheter på Eriksbergsvägen i centrala Katrineholm.

Ägarbytet sker den 1 september och formellt beslut om affären väntas fattas av KFAB:s styrelse inom kort. I och med förvärvet äger och förvaltar KFAB numera hela kvarteret Hästen.  ”Planeringsförutsättningarna är de bästa möjliga för den planerade nyproduktionen i området”, konstaterar bolaget på sin hemsida. KFAB planerar att bygga två åttavåningshus med totalt 60-80 lägenheter i kvarteret Hästen.

Annons
Läs ocksåVem ska bo i höghuset i Mariestads nya lyxområde?Fredrik Marcusson från Hyresgästföreningen undrar vem som ska ha råd att bo i hyreshuset i Sjölyckan i Mariestad.
Annons
Läs också Kämpade för nybygge på granntomten - nu jämnas hans eget hus med marken Skräddaren satsar på Muraren - "Vi bygger nytt för att våra lägenheter inte räcker till" Bygge på Vadholmen splittrar Munkbos styrelse Janne är bästa grannen – "Det här har inte gått mig åt huvudet"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.