Annons

KFAB ensam ägare till kvarteret Hästen

Katrineholm Katrineholms Fastighets AB har köpt ännu en fastighet i kvarteret Hästen. Nu äger bolaget hela kvarteret där man planerar att bygga nytt.

För en tid sedan köpte Katrineholms Fastighets AB, KFAB, den så kallade Teliafastigheten. Idag var det dags för nästa fastighetsaffär, när bolaget träffade en överenskommelse med Tegelstaden om att köpa fastigheten Hästen 3 med elva lägenheter på Eriksbergsvägen i centrala Katrineholm.

Ägarbytet sker den 1 september och formellt beslut om affären väntas fattas av KFAB:s styrelse inom kort. I och med förvärvet äger och förvaltar KFAB numera hela kvarteret Hästen.  ”Planeringsförutsättningarna är de bästa möjliga för den planerade nyproduktionen i området”, konstaterar bolaget på sin hemsida. KFAB planerar att bygga två åttavåningshus med totalt 60-80 lägenheter i kvarteret Hästen.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar
Annons
Läs också Övikshem säljer 607 lägenheter till norrländska Westerlind Trädgårdsexperten John Tizzard: "Gräsmatta vid hyreshuset räcker inte längre" Ann-Charlotte vann hyresfajten – nu får alla i kvarteret lägre höjning: ”Var tvungen att göra något” Vem ska bo i höghuset i Mariestads nya lyxområde? Kämpade för nybygge på granntomten - nu jämnas hans eget hus med marken

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.