Annons

Klart med ny vd i Hebygårdar

Heby Nu har Hebygårdar gjort klart med ny vd. Styrelsen beslutade på onsdagen att anställa Stefan Liljebris, 56-åring som tidigare bland annat varit vd för Knivstabostäder och regionchef på Peab.
Stefan Liljebris blir Hebygårdars nya vd.

Bostadsföretaget Hebygårdars mångårige vd Ove Hedberg går i pension i höst från ett uppdrag som även innefattar att vara chef Hebyfastigheter, ett bolag om äger och förvaltar skolor och andra kommunala lokaler.

Ersättare blir i båda fallen Stefan Liljebrist, konsult med eget företag och just nu inhyrd som tillfällig vd i ett fastighetsbolag.

ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar

Stefan Liljebris bor i Knivsta där han tidigare även jobbat. Nämligen som vd i Knivstabostäder. I det uppdraget ingick även att ansvara för Kommunfastigheter och Alsikebolaget.

Annons

Därefter har han varit regionchef inom Peab med olika ansvarsområden innan han startade egna företaget Liljebrist Consulting AB med rådgivning och interimuppdrag inom fastighetsbranschen.

– Vi får en vd med stor erfarenhet och en intressant bakgrund. Att han jobbat med utvecklingsfrågor är ett extra plus, säger Bo Larsson, Hebygårdars styrelseordförande.

Annons
Läs ocksåHyresgästen lämnade kvar möbler – och död kattTvå bilder. En visar en specificerad faktura där det framkommer att en död katt tagits om hand. Den andra bilden visar en ostädad toalett.

Tillträdesdag och andra detaljer kvarstår för styrelse och vd att komma överens om.

Läs också "Inte klokt": 888 kronor för att byta ett lysrör – värden backade och sänkte priserna Carolines studentbostad räddad – genom 50 år gammalt avtal: "Jätteglad att få bo kvar" Efter mögelstriden – arga sms:en tvingar bort Torbjörn från lägenheten: ”Tänker överklaga” Kvinna satt i fängelse och lät sin mamma bo i lägenheten – förlorar kontraktet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.