HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Klart med ny vd i Hebygårdar

Heby Nu har Hebygårdar gjort klart med ny vd. Styrelsen beslutade på onsdagen att anställa Stefan Liljebris, 56-åring som tidigare bland annat varit vd för Knivstabostäder och regionchef på Peab.
Stefan Liljebris blir Hebygårdars nya vd.

Bostadsföretaget Hebygårdars mångårige vd Ove Hedberg går i pension i höst från ett uppdrag som även innefattar att vara chef Hebyfastigheter, ett bolag om äger och förvaltar skolor och andra kommunala lokaler.

Ersättare blir i båda fallen Stefan Liljebrist, konsult med eget företag och just nu inhyrd som tillfällig vd i ett fastighetsbolag.

Läs ocksåAnklagelser om kattskit och vårdslös bilkörning

Stefan Liljebris bor i Knivsta där han tidigare även jobbat. Nämligen som vd i Knivstabostäder. I det uppdraget ingick även att ansvara för Kommunfastigheter och Alsikebolaget.

Därefter har han varit regionchef inom Peab med olika ansvarsområden innan han startade egna företaget Liljebrist Consulting AB med rådgivning och interimuppdrag inom fastighetsbranschen.

– Vi får en vd med stor erfarenhet och en intressant bakgrund. Att han jobbat med utvecklingsfrågor är ett extra plus, säger Bo Larsson, Hebygårdars styrelseordförande.

Läs ocksåTvångsförvalning för trakasserier och brister i fastigheten

Tillträdesdag och andra detaljer kvarstår för styrelse och vd att komma överens om.

Läs också Publik protest är ett effektivt verktyg mot renoveringschock Kalmarhem höjer hyran med 1,8 procent Vätterhem satsar mångmiljardbelopp på ökad trygghet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.