Annons

Klart med ny vd i Hebygårdar

Heby Nu har Hebygårdar gjort klart med ny vd. Styrelsen beslutade på onsdagen att anställa Stefan Liljebris, 56-åring som tidigare bland annat varit vd för Knivstabostäder och regionchef på Peab.
Stefan Liljebris blir Hebygårdars nya vd.

Bostadsföretaget Hebygårdars mångårige vd Ove Hedberg går i pension i höst från ett uppdrag som även innefattar att vara chef Hebyfastigheter, ett bolag om äger och förvaltar skolor och andra kommunala lokaler.

Ersättare blir i båda fallen Stefan Liljebrist, konsult med eget företag och just nu inhyrd som tillfällig vd i ett fastighetsbolag.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Stefan Liljebris bor i Knivsta där han tidigare även jobbat. Nämligen som vd i Knivstabostäder. I det uppdraget ingick även att ansvara för Kommunfastigheter och Alsikebolaget.

Annons

Därefter har han varit regionchef inom Peab med olika ansvarsområden innan han startade egna företaget Liljebrist Consulting AB med rådgivning och interimuppdrag inom fastighetsbranschen.

– Vi får en vd med stor erfarenhet och en intressant bakgrund. Att han jobbat med utvecklingsfrågor är ett extra plus, säger Bo Larsson, Hebygårdars styrelseordförande.

Annons
Läs ocksåViveca, 78, bor hos värden som höjer hyran mest i landet: "Måste bli ett stopp någon gång"

Tillträdesdag och andra detaljer kvarstår för styrelse och vd att komma överens om.

Läs också Hyresvärden gick in i kvinnans rum och sniffade på trosor – fångades på film Valentino fick inte byta lägenhet – kostade honom jobbet Övikshem säljer 607 lägenheter till norrländska Westerlind Chocken: Hyran "höjdes" med 62 procent

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.