HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Klart med nya rikshemshyror

Haparanda Hyresgästföreningen och Rikshem är överens om nästa års hyror i Luleå och Haparanda. I drygt 1000 lägenheter höjs inte hyran alls.

Hyresgästföreningen och Rikshem har nyligen förhandlat klart om nästa års hyror i fastighetsbolagets bestånd i Luleå och Haparanda.  I Luleå höjs hyrorna i sammanlagt 470 lägenheter på Kallkällan 3 och 4, Mjölkudden 3:51 och 3:54 samt Porsön 1:406 höjs nuvarande hyresnivå med 1% under perioden. I dessa lägenheter kommer Rikshem under samma period, samtidigt att tillhandahålla fri internetuppkoppling i hög hastighet (100/100 mbit).

I Rikshems övriga 1130 lägenheter i Luleå blir det ingen höjning av hyran under nästa år, 2017. Parterna kom också överrens  om att carportarna på Mjölkudden ska renoveras och det ska vara färdigt senast 2018. Alla hyresgäster på Lingonstigen och Tunastigen ska få tillgång till samlingslokaler.

Läs också Höjda hyror på Orust

I Haparanda höjs hyrorna hos Rikshem under nästa år, med 0,5 procent.

Pengar i en portmonnä.
Läs också Striden är över om soprummen på Öckerö Tvåårigt avtal efter medling i Mark Höjda hyror hos Eksta i Kungsbacka Höjd hyra i Stenungsund och på Tjörn

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.