Annons

Kontor på Seved ska hjälpa lyfta området

Malmö ​Nu öppnar Hyresgästföreningen ett tillfälligt kontor på Seved i Malmö. Tanken är att finnas på plats för att stötta hyresgäster i området.

​Tidigare hade Hyresgästföreningen kontor i omskriva Herrgården på Rosengård i Malmö. Nu flyttar föreningen vidare till Seved. En dag i veckan ska två jurister finnas på plats. Hem & Hyra har tidigare berättat om oseriösa värdar och nedgångna fastigheter i området.

– Vi genomför redan i dag en rad besiktningar i området och behöver finnas på plats för att följa upp arbetet och ge stöd åt de medlemmar och hyresgäster vi träffar vid besiktningarna, säger Sten Lundström, ansvarig för det lokala utvecklingsarbetet på Hyresgästföreningen, i ett pressmeddelande.

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare
Annons
Läs också Gav sken av att hyran på äldreboende var förhandlad – stiftelse svarar på kritiken Hyresgästföreningen höjer avgiften för att förhandla: ”Vi hoppas på förståelse” Hyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta” Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.