HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Kristianstadföreningens Birgitta Ohlsson har avlidit

Kristianstad Hon var aktiv i Hyresgästföreningen i över 30 år och blev rikskändis för sitt gym i Hyresgästföreningens reklamfilm på tv. Birgitta Ohlsson blev 66 år.

− Hon var helt otrolig som människa. Birgitta spred glädje, energi och var väldigt positiv. Hon var som ett Duracell batteri när det kom till hennes barn, familj och hyresgästerna. Hon finns i mitt hjärta, säger Lotta Jidewå, ordförande i Hyresgästföreningen Kristianstad-Bromölla-Hörby.

Birgitta Ohlsson var sammankallande i Region norra Skånes valberedning, styrelseledamot i Hyresgästföreningen Kristianstad-Bromölla-Hörby, ordförande i den lokala Hyresgästföreningen Poeterna i Kristianstad och förhandlingsdelegat för att nämna några av hennes uppdrag.

Läs ocksåMadeleine, 39, blir yngst i Hyresgästföreningens regionstyrelse: ”Jag tar det på stort allvar”Madeleine Clintelöf sitter i regionstyrelsen för Hyresgästföreningen i norra Skåne.

Mest känd är hon kanske för att ha startat ett gratis gym för hyresgästerna i bostadsområdet Österäng i Kristianstad. Tack vare den insatsen kom hon med i en av Hyresgästföreningens reklamfilmer som gick på tv.

Sonja Håkansson är verksamhetsutvecklare vid Hyresgästföreningen Region norra Skåne. Hon arbetade nära Birgitta Ohlsson och minns henne som en person med stor pondus.

− Det är en stor förlust för organisationen. Hon var en eldsjäl med pondus som hade otroligt mycket kunskap om Hyresgästföreningen. Jag kommer att sakna hennes humor. Jag kommer aldrig att glömma henne.

Läs ocksåMichel jobbade mot "renovräkningar" – stängs av från uppdrag i HyresgästföreningenMichel Rowiński på en innergård på Marmorvägen i Eriksberg i Uppsala.

Birgitta Ohlsson avled efter en tids sjukdom fredagen den 19 september. Hon blev 66 år gammal.

Läs också Anklagades för rasism – nu lämnar han alla förtroendeuppdrag Daniel tatuerar sig mot hyreschocken Hyresgäster försöker rädda hotad skog

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.