Annons

Kristianstadföreningens Birgitta Ohlsson har avlidit

Kristianstad Hon var aktiv i Hyresgästföreningen i över 30 år och blev rikskändis för sitt gym i Hyresgästföreningens reklamfilm på tv. Birgitta Ohlsson blev 66 år.

− Hon var helt otrolig som människa. Birgitta spred glädje, energi och var väldigt positiv. Hon var som ett Duracell batteri när det kom till hennes barn, familj och hyresgästerna. Hon finns i mitt hjärta, säger Lotta Jidewå, ordförande i Hyresgästföreningen Kristianstad-Bromölla-Hörby.

Birgitta Ohlsson var sammankallande i Region norra Skånes valberedning, styrelseledamot i Hyresgästföreningen Kristianstad-Bromölla-Hörby, ordförande i den lokala Hyresgästföreningen Poeterna i Kristianstad och förhandlingsdelegat för att nämna några av hennes uppdrag.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Mest känd är hon kanske för att ha startat ett gratis gym för hyresgästerna i bostadsområdet Österäng i Kristianstad. Tack vare den insatsen kom hon med i en av Hyresgästföreningens reklamfilmer som gick på tv.

Annons

Sonja Håkansson är verksamhetsutvecklare vid Hyresgästföreningen Region norra Skåne. Hon arbetade nära Birgitta Ohlsson och minns henne som en person med stor pondus.

− Det är en stor förlust för organisationen. Hon var en eldsjäl med pondus som hade otroligt mycket kunskap om Hyresgästföreningen. Jag kommer att sakna hennes humor. Jag kommer aldrig att glömma henne.

Läs ocksåSå renoverades lokalen för 50 000 kronor - ljudisolering viktigt

Birgitta Ohlsson avled efter en tids sjukdom fredagen den 19 september. Hon blev 66 år gammal.

Annons
Läs också Dorothee cyklade med Egyptens president – "Han kallade det för ett maratonlopp" Madeleine, 39, blir yngst i Hyresgästföreningens regionstyrelse: ”Jag tar det på stort allvar” Michel jobbade mot "renovräkningar" – stängs av från uppdrag i Hyresgästföreningen Anklagades för rasism – nu lämnar han alla förtroendeuppdrag

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.