HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Kul söndag för grannar väntas i Växjö

Växjö Förberedelserna är i full gång för på söndag blir det familjefest på Teleborg i Växjö. Det är en tradition som pågått i över tio år.

Carina Nilsson, aktiv i den lokala hyresgästföreningen Hästhagen på Teleborg i Växjö, funderar och funderar:

– Nej, jag vågar inte svara på hur många gånger vi haft vår familjefest. Vi har hållit på så länge jag kan minnas så över tio år är det allt.

Läs ocksåHyresvärdar bromsar byggandet - oroas av räntesmäll

Det som händer är till stor del inriktat för barnen i bostadsområdet. Det väntas bland annat gratis hoppborg och gratis ponnyridning. Hamburgare och fika går att köpa till självkostnadspris.

– Vi vill att alla ska kunna komma så det är viktigt att det är gratis för barnen. Maten måste vi ta lite betalt för. Det här är en chans att ha trevligt tillsammans med sina grannar och det stärker gemenskapen. Det är roligt att bara kunna sitta ned och prata lite, berättar Carina Nilsson.

Förutom att grannarna får en chans att träffas, finns också möjligheten att sälja prylar till varandra på en loppis.

Läs ocksåHyreskrav i Växjö skapar debatt bland Växjöborna på nätet

– Det är bara att ta med sig ett eget bord om man vill sälja, säger Carina Nilsson

Läs också Angelica får inte vara medlem - utesluts efter konflikt om hyror Ny regionordförande lämnar sina uppdrag Färre tar hjälp av Hyresgästföreningen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.