Annons

Landskronaföreningens ordförande har avgått

Landskrona Den 26 februari avgick Christer Nilsson som ordförande i Hyresgästföreningen Landskrona. Åsa Thun har gått in som tillfällig ordförande.

Christer Nilsson hade bara suttit ett år på sin post när han valde att avgå. Vice ordförande Åsa Thun gick då in som tillfällig ordförande. Den 23 mars håller föreningen sitt årsmöte och då väljs föreningens nya ordförande. I nuläget har valberedningen endast ett förslag.

− Vi har bara en kandidat och det är Åsa Thun. Hon är väldigt duktig, saklig, påläst och kunnig. Ordförandebytet kom så hastigt att vi inte har hunnit få fram så många förslag, säger Kjell Svensson som ingår i valberedningen.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Hyresgästföreningen Landskrona har totalt cirka 7 700 medlemmar.

Annons
Läs också Hyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta” Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.