HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Merete ställer trots allt upp för omval i norra Skåne

Skåne Merete Sundholm har ändrat sig. Hon är inte redo att lämna toppen i norra Skåne och Halland utan ställer upp till omval som Hyresgästföreningens regionordförande.
Foto: Gry Ellebjerg

I oktober meddelade Merete Sundholm att hon efter fyra år på posten som regionordförande inte kommer att ställa upp för omval. Hon berättade att hon velat fram och tillbaka och till slut kände att hon gjort sitt.

Men det var då.
– Jag känner att jag trots allt har inspiration och vi gör ett bra arbete, jag och styrelsen. Många har också pratat med mig och vill att jag ska stanna kvar, säger Merete Sundholm.

Läs ocksåSlutade betala hyran – riskerar förlora sitt hem

På fullmäktige den 27 april väljs ny ordföranden. Det är ännu oklart vilka som blir Merete Sundholms konkurrenter till ordförandeposten. Fram till den 27 februari pågår nomineringsförfarande. Ofta kommer nomineringar från föreningsstyrelserna och lokala hyresgästföreningar men det är också fritt för enskilda medlemmar att nominera.

Region norra Skåne omfattar nordvästra och nordöstra Skåne, samt södra Halland med Laholm, Halmstad, Falkenberg och Hylte.

Läs också Hyror hos småvärdar klara i Varberg 14 timmar för att få bänkskiva på plats - hyresgäst fick räkningen Privatvärdar höjer hyran i Varberg Örkelljungabostäder höjer hyran

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.