Annons

Merete ställer trots allt upp för omval i norra Skåne

Skåne Merete Sundholm har ändrat sig. Hon är inte redo att lämna toppen i norra Skåne och Halland utan ställer upp till omval som Hyresgästföreningens regionordförande.
Foto: Gry Ellebjerg

I oktober meddelade Merete Sundholm att hon efter fyra år på posten som regionordförande inte kommer att ställa upp för omval. Hon berättade att hon velat fram och tillbaka och till slut kände att hon gjort sitt.

Men det var då.
– Jag känner att jag trots allt har inspiration och vi gör ett bra arbete, jag och styrelsen. Många har också pratat med mig och vill att jag ska stanna kvar, säger Merete Sundholm.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

På fullmäktige den 27 april väljs ny ordföranden. Det är ännu oklart vilka som blir Merete Sundholms konkurrenter till ordförandeposten. Fram till den 27 februari pågår nomineringsförfarande. Ofta kommer nomineringar från föreningsstyrelserna och lokala hyresgästföreningar men det är också fritt för enskilda medlemmar att nominera.

Region norra Skåne omfattar nordvästra och nordöstra Skåne, samt södra Halland med Laholm, Halmstad, Falkenberg och Hylte.

Annons
Läs också Så fick Eva sin hyra halverad i rätten: ”Jag har inte kunnat smälta det” Förhandlingarna bröt samman när Ulfs värd ville höja hyran med 12 procent – det händer nu Regionkontor flyttar till brokig stadsdel: ”Vi ska vara där folk är” Nu slipper Maksym och Valentyna bo i chefens barack: ”Mycket bättre att ha ett eget boende” Krävs på 10 år gammal hyra – därför kan hyresgästen tvingas betala

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.