HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Naken hyresgäst skrämmer grannbarnen – riskerar kontraktet

Ystad Han går runt naken och har sagt "jag älskar barn" till grannbarnen. Nu har både de boende och hyresvärden fått nog av den hotfulla äldre mannen.

Att hyresgästen går naken inne i sin lägenhet har hyresvärden inga synpunkter på.

Men att han går ut i trapphuset och tilltalar grannbarnen är ett desto större problem. Vid ett tillfälle har han stått naken i sitt fönster och skrikit ”jag älskar barn” till barnen på gården. I trapphuset har han satt upp lappar med texten ”Här bor Stasi” och han har skrikit Stockholmsjävel till en granne. När han blivit alltför aggressiv har polis tillkallats.

Läs ocksåVar femte kvinna har varit rädd för en granne

Hyresvärden Ystadbostäder har skickat ut flera varningsbrev till den äldre mannen och förklarat att han riskerar sitt kontrakt om han inte bättrar sig. Trots det har situationen blivit allt värre. Grannarna har klagat på den äldre mannens beteende och nu har även hyresvärden fått nog.

Mannen är uppsagd och fallet ligger på hyresnämndens bord för en rättslig prövning.

Läs också Skyllde vattenförbrukning på barnbarnen - kastas ut Betalade hyran för sent – mor och dotter mister hem i Kungbacka Trygghetsvärdar i Göteborg rapporterar till polisen Trygghetsvärdar mordhotade trots försiktighet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.