HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Nya ambassadörer på Pettersberg

Västerås Projektet med ambassadörer på Pettersberg startade våren 2013 och blev så lyckat att det lever vidare. Nu är även Rikshem med på tåget och har bidragit med ekonomiskt stöd.
Bland annat ska ambassadörerna plocka skräp och dokumentera klotter.

Ungdomarna Ahmed Nasir, Jamilo Sheik, Arkan Oktay, Edon Aliu, Elin Pettersson och Abukar Abshir ingår i den nya gruppen ambassadörer som ska vara förebilder för andra unga.  Dessutom ska de bidra till ett rent och snyggt Pettersberg genom att plocka skräp och dokumentera klotter.

–Ambassadörerna kommer att delta i nattvandringar, grannsamverkan och andra aktiviteter i området, tillsammans med de lokala hyresgästföreningarna, säger Hyresgästföreningens Ermina Ilic som varit med och dragit i gång projektet tillsammans med Pettersbergs fritidsgård.

Läs ocksåRikshem undersöker tryggheten i sina områden

Även bostadsbolagen Mimer och Kvarnvreten har tillfrågats om att vara med och stödja projektet, men har tackat nej.

Läs även Unga ska hålla snyggt på Pettersberg

Läs också Klartecken för kritiserad förtätning i Västerås Forskare kritiserar planer på förtätning Nya ungdomsambassadörer på Pettersberg Konstsatsning gav ett lysande resultat

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.