Annons

Nya ungdomsambassadörer på Pettersberg

Västmanland Nu finns sju nya ungdomsambassadörer på plats på Pettersberg, efter att Hyresgästföreningen skrivit ett treårigt avtal tillsammans med övriga fyra aktörer.
Foto: Terese Sandberg
Pettersbergs ambassadörer består av Noury, Nali, Khaled, Dilan, Zaka och Rivaldo samt Nardos, som saknas på bilden.

Tanken är att ungdomarna ska vara bra förebilder för andra ungdomar och bidra till ett tryggare bostadsområde.

Bakom projektet Ungdomsambassadörer ligger Hyresgästföreningen, fritidsgården på Pettersberg och de tre bostadsbolagen Kvarnvreten, Rikshem och Mimer. Varje år ansöker ungdomar om att bli ambassadörer, och de som blir utvalda jobbar med en mängd olika uppdrag under året, som att gå kvällsvandringar på Pettersberg, hjälpa till vid Pettersbergsdagen och vid nationaldagsfirandet på Djäkneberget.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Projektet med ambassadörer på Pettersberg har pågått sedan 2013, men är nu för första gången säkrat för flera år fram över.

– Parternas nya överenskommelse om att projektet ska pågå i tre år ger en större långsiktighet än vad vi har haft tidigare, säger Terese Sandberg, verksamhetsutvecklare på Hyresgästföreningen, i ett pressmeddelande.

Annons

Läs även

Läs ocksåHyresgästerna går samman för att rädda sina uteplatser: ”Vi vill bara ha trygghet”

Nya ambassadörer på Pettersberg

Unga ska hålla snyggt på Pettersberg

Annons

De städar för ett bättre Pettersberg

Läs ocksåElena klagade på mögel i fem år – nu vill Rikshem höja hyran för att fixa hennes badrum
Läs också Eva har haft sin blomstrande uteplats i över 30 år – nu riskerar hon att bli av med den Här är värdarnas metoder för att upptäcka svartuthyrning - röda kalsonger bevis när Arman skulle vräkas Fördubblad p-avgift efter bostadsbolagets räntesmäll – hyresgästen Nathalie: ”Känns väldigt överdrivet”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.