Annons

Öbo säljer på Norr

Örebro ​Örebrobostäder, Öbo, har beslutat att sälja 36 lägenheter till en privat fastighetsägare.Öbo tjänar 33 miljoner kronor på försäljningen av lägenheterna som ligger på Rynningegatan på Norr.

​Köpare är Lars Göran Söderberg Fastigheter som tidigare köpt fastigheter av Öbo. Då liksom nu är det fastigheter med renoveringsbehov.

Annons
Harriet Arnold är informationsansvarig på Öbo och säger till Hem & Hyra att Öbo gjort bedömningen att fastigheten kommer att förvaltas på ett bättre sätt av en mindre värd.
– Vi har inte råd att sköta alla fastigheter som behöver underhållas. Lars Göran Söderberg är en duktig byggherre och det känns bra att sälja till en stabil fastighetsägare.

Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar Trollhättepar bakom bolag som vill köpa 174 kommunala lägenheter - Hyresgäst: "Förväntar mig samma höga nivå" Hemliga gruppen kartlägger misstänkta svartuthyrare: ”Vi måste kunna belägga med fakta om någon ljuger” De bygger bort bostadsbristen – för fåglar: "Roligt om vi fick hit en uggla" Örebro: Hyresgästföreningen flyttar in till stan – "Ivriga" "Inte klokt": 888 kronor för att byta ett lysrör – värden backade och sänkte priserna

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.