Annons

Öbo säljer på Norr

Örebro ​Örebrobostäder, Öbo, har beslutat att sälja 36 lägenheter till en privat fastighetsägare.Öbo tjänar 33 miljoner kronor på försäljningen av lägenheterna som ligger på Rynningegatan på Norr.

​Köpare är Lars Göran Söderberg Fastigheter som tidigare köpt fastigheter av Öbo. Då liksom nu är det fastigheter med renoveringsbehov.

Annons
Harriet Arnold är informationsansvarig på Öbo och säger till Hem & Hyra att Öbo gjort bedömningen att fastigheten kommer att förvaltas på ett bättre sätt av en mindre värd.
– Vi har inte råd att sköta alla fastigheter som behöver underhållas. Lars Göran Söderberg är en duktig byggherre och det känns bra att sälja till en stabil fastighetsägare.

Annons
Läs också Tänk rätt när du står inför en ny fastighetsaffär "Inte klokt": 888 kronor för att byta ett lysrör – värden backade och sänkte priserna Oro blandat med hopp efter bostadsbolagets försäljning: "Undrar om det kan bli sämre" Öbo leasade ut mer trappstädning – "Det såg helt enkelt för jävligt ut" Hyreshuset som är Jans hem ska säljas - men köparen hålls hemlig Två lägenheter såldes för en krona – nu säljs de igen för en halv miljon

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.