HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Öbo säljer på Norr

Örebro ​Örebrobostäder, Öbo, har beslutat att sälja 36 lägenheter till en privat fastighetsägare.Öbo tjänar 33 miljoner kronor på försäljningen av lägenheterna som ligger på Rynningegatan på Norr.

​Köpare är Lars Göran Söderberg Fastigheter som tidigare köpt fastigheter av Öbo. Då liksom nu är det fastigheter med renoveringsbehov.

Harriet Arnold är informationsansvarig på Öbo och säger till Hem & Hyra att Öbo gjort bedömningen att fastigheten kommer att förvaltas på ett bättre sätt av en mindre värd.
– Vi har inte råd att sköta alla fastigheter som behöver underhållas. Lars Göran Söderberg är en duktig byggherre och det känns bra att sälja till en stabil fastighetsägare.

Läs också Män förfalskade intyg för att få bo kvar i studentlyorna – så olika agerade polisen Ockupation satte stopp för husrivning i Backe – men än är striden inte över Kommunala hyresrätter kan bli bostadsrätter i Falun – "Gud förbjude att det här lyckas" Över 650 hyresgäster protesterar mot försäljning i Gottsunda Bevakningskameror: Hem & Hyras reporter jagar bilden på sig själv – lagen är snårig

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.