HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Olofströmshus tvåa när kundkristaller delades ut

Olofström Olofströmshus slutade på silverplats när Aktivbo delade ut kundkristaller till de hyresvärdar som fått bästa resultaten i hyresgästenkäter.

Bostadsbolaget var nominerat till en kundkristall i kategorin årets profil, baserat på svar i kundundersökingar, men nådde inte ända fram när priserna delades ut på Aktivbos gala på Berns salonger. Bolaget slutade på en silverplats.

– Det hade varit skoj att vinna men ibland får man acceptera att det är någon som är bättre. Samtidigt har vi chansen att förbättra oss till nästa gång. Jag är stolt över det vi gör, det vi har gjort och vi kommer tillbaka igen, säger Olofströmshus vd Magnus Lindahl.

Annons
Läs ocksåHyresgäster utan el hela vintern – nu kan även vattnet stängas avHyreshus i Överum.

Aktivbo delade ut kundkristaller för tolfte året i rad. Privata och kommunala fastighetsbolag tävlade i kategorierna service, produkt och profil. Nominerade företag har utsetts bland bolag som under 2016 genomfört kundersökningar tillsammans med Aktivbo.

Olofströmshus vann 2013 två kundkristaller och blev bästa bostadsbolag vad gäller varumärke och service:
Olofströmshus bäst på två sätt

Annons
Läs också Unika beslutet: Elektriska handdukstorkar klassas som lyx – värden tvingas backa Här har hyresgästerna varit utan el och varmvatten hela vintern: ”För jävligt” Trots oro i världen: En fjärdedel av värdarna klarar inte ge dig skydd Slarv med matavfall straffar hyresgästerna - ger högre hyror: "Orättvist"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.