Annons

Östersundsbostäder blir Östersundshem

Östersund I dag har ett nytt namn dykt upp bland de allmännyttiga bostadsbolagen. Men det är ingen nykomling, utan Östersundsbostäder som bytt namn till Östersundshem.

Namnbytesprocessen började för tre år sedan. Först ville Östersundsbostäder heta Jämthem, men fick nej i kommunfullmäktige för ett år sedan. I stället byter bolaget i dag namn till politikernas förslag Östersundshem.

Enligt Bengt Rådman, vd på Östersundshem, handlar det om mer än bara en kosmetisk förändring. För att fånga upp hyresgästers frågor och synpunkter lovar Östersundshem att bli mer aktivt på Facebook, Twitter och på den egna hemsidan.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

 Med namnbytet vill vi markera att vi förvaltar människors hem, som är något mer personligt och viktigt än en bostad. Ambitionen är att sätta kunden mer i fokus. Namnbytet är bara en liten, liten del i förbättringsarbetet, säger Bengt Rådman.

Annons

Förutom namnbytet har också en ny logga, hemsida och nytt informationsmaterial tagits fram. Sammanlagt kostar förändringarna över 300 000 kronor. Men Bengt Rådman tycker att det är värt pengarna.

 Den gamla loggan har hängt med sedan sent 80-tal. Den kändes väldigt trött och alla skyltar är urblekta. Men jag hoppas att det ska märkas utåt också, att vi är till för hyresgästen, säger han.

Annons
Läs ocksåHyrorna klara för ÖSBO

Östersundshem håller i dag öppet hus med anledning av namnbytet.

Läs också Nedsatt hyra på grund av parasit? Vill höja hyror i Östersund Torvalla träffas för utveckling Östersundsbostäder säger nej till parasitersättning

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.