HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Övikshems vd slutar

Örnsköldsvik Olle Högdahl, vd för Övikshem, har bestämt sig för att sluta vid årsskiftet efter sju år på bolaget. – Det känns naturligt, säger han.

Den sista december i år kliver Olle Högdahl av posten efter sju år som vd för kommunala bostadsbolaget Övikshem. Men han kan ännu inte avslöja var han tar vägen efter årsskiftet.

– Det känns naturligt att sluta nu, allting har sin tid. Jag kan inte säga mer än att det är nya utmaningar som gäller efter det här, säger han.

Läs ocksåTvisten avgjord – så blir nya hyran i Övik

När Olle Högdahl blickar tillbaka på sina år som vd känner han sig nöjd med sin insats.

Annons

– Bolaget är väl förberett för framtidens utmaningar. Jag är nöjd, styrelsen är nöjd och våra hyresgäster är nöjda, enligt de mätningar som gjorts, säger han.

Nuvarande ekonomichefen på Övikshem, Carina Eriksson, har av styrelsen utsetts till den som tar över rollen som vd efter årsskiftet.

Annons
Läs ocksåStefans granne spred skräck i huset: "Vi vågade inte gå ut"

– För henne väntar arbetet att fortsätta stärka det kundfokus som utvecklats under åren och att fortsätta stärka bolaget rent finansiellt. Dessutom behövs både underhåll och nyproduktion. Förnyelse och utveckling är ett normaltillstånd i den här branschen, säger Olle Högdahl.  

Läs också Lars skräck när värden vägrade höja värmen: "kan förlora andra benet" Hyran för Övikshems hyresgäster 2020 avgjord Luleå hockey sponsras mest i hela Norrland

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.