HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

”Plötsligt så blev jag gammal”

Nyheter När epidemin bröt ut blev Margareta Ellgård, 71 år, plötsligt gammal. Att det inte finns något slutdatum på isoleringen är svårt att hantera. ”Det känns nästan som att livet har tagit slut, men jag vill överleva det här för att se hur det går för mina barn.”
Foto: Gry Ellebjerg

Sedan mars uppmanas alla över 70 år att stanna hemma i sin bostad. Drygt 400 000 av dem är hyresgäster.

Hem & Hyras redaktör Gry Ellebjerg har gjort en serie om några av dessa äldres tankar från isoleringen i samband med covid-19. Se alla delarna här.

Läs ocksåFrån Italien till Gamla stan - här blir balkongerna läktareEn kvinnligt dirigent dirigerar. Hon står utomhus framför en balkong. På balkongen står tre hyresgäster.

Här är Margareta Ellgårds ord om isoleringen.

Röster från isoleringen
Läs också Snart knackar HGF:s värvare dörr som vanligt: "Känns bra, vi har saknat medlemmarna" Mer än var tionde har problem att betala hyran: "Inte hållbart" Fler kvinnor än män har arbetat hemifrån under pandemin Sökte över 1,7 miljoner i stöd under pandemin – nu åtalas ägare till lägenhetshotell för fusk

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.