HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Polis fick rycka ut när hyresgäst tände brasa mitt i natten

Malmö Hyresgästen tände en stor eld i grillen på gården. Klockan var två på natten så grannarna uppskattade inte tilltaget och polis tillkallades. Nu har hyresvärden fått nog av den stökiga hyresgästen och vill slänga ut honom.
Foto: Pixabay

Hyresvärden har skickat ut varningsbrev, gjort hembesök och kallat hyresgästen på Seved i Malmö till möte. Men inget har hjälpt. Hyresgästen stör grannarna så mycket att värden nu vill att han flyttar. Kontraktet är uppsagt och fallet ligger på hyresnämndens bord.

Det är framför allt nattetid som grannarna har störts av hyresgästens vredesutbrott och skrikande. Vid ett tillfälle har hyresgästen vält alla utemöbler och en natt skrek och vrålade han så trygghetsjouren fick tillkallas.

Läs ocksåKlev in till grannen och krävde att få bo där

I mars i år tände hyresgästen en ”stor eld” i grillen på gården och polis kallades till platsen. Ett par dagar senare ville hyresvärden ha ett möte med hyresgästen men han dök aldrig upp och nu vill värden att han flyttar omedelbart.

Läs också Stolar ska ha slängts ut från balkong – nu riskerar hyresgästen kontraktet Betalade hyran för sent – mor och dotter mister hem i Kungbacka Fyra år med högljudda skrik ledde till uppsägning Fest, bråk och musik – nu riskerar hyresgästen att åka ut

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.