Annons

Polis fick rycka ut när hyresgäst tände brasa mitt i natten

Malmö Hyresgästen tände en stor eld i grillen på gården. Klockan var två på natten så grannarna uppskattade inte tilltaget och polis tillkallades. Nu har hyresvärden fått nog av den stökiga hyresgästen och vill slänga ut honom.
Foto: Pixabay
Även kontraktet brinner upp. Hyreshuset i Osby kommer att rivas och det innebär att hyreskontrakten för tio lägenheter upphör.

Hyresvärden har skickat ut varningsbrev, gjort hembesök och kallat hyresgästen på Seved i Malmö till möte. Men inget har hjälpt. Hyresgästen stör grannarna så mycket att värden nu vill att han flyttar. Kontraktet är uppsagt och fallet ligger på hyresnämndens bord.

Det är framför allt nattetid som grannarna har störts av hyresgästens vredesutbrott och skrikande. Vid ett tillfälle har hyresgästen vält alla utemöbler och en natt skrek och vrålade han så trygghetsjouren fick tillkallas.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

I mars i år tände hyresgästen en ”stor eld” i grillen på gården och polis kallades till platsen. Ett par dagar senare ville hyresvärden ha ett möte med hyresgästen men han dök aldrig upp och nu vill värden att han flyttar omedelbart.

Annons
Läs också Störningsjouren hittade kvinna inlåst i förråd – värden vill vräka en man i huset Hyresgäst ringde störningsjouren 41 gånger och skrek ”åk hem till Afrika” till grannar – sägs nu upp från lägenhet Sopkaos på balkongen – hyresgäst uppsagd för tredje gången Tv-tittande kvinna stör grannarnas nattsömn – kan tvingas flytta Hade "råd" att köra Voi - tvingas flytta efter att socialen vägrat betala hyran

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.