Annons

Polis fick rycka ut när hyresgäst tände brasa mitt i natten

Malmö Hyresgästen tände en stor eld i grillen på gården. Klockan var två på natten så grannarna uppskattade inte tilltaget och polis tillkallades. Nu har hyresvärden fått nog av den stökiga hyresgästen och vill slänga ut honom.
Foto: Pixabay
Även kontraktet brinner upp. Hyreshuset i Osby kommer att rivas och det innebär att hyreskontrakten för tio lägenheter upphör.

Hyresvärden har skickat ut varningsbrev, gjort hembesök och kallat hyresgästen på Seved i Malmö till möte. Men inget har hjälpt. Hyresgästen stör grannarna så mycket att värden nu vill att han flyttar. Kontraktet är uppsagt och fallet ligger på hyresnämndens bord.

Det är framför allt nattetid som grannarna har störts av hyresgästens vredesutbrott och skrikande. Vid ett tillfälle har hyresgästen vält alla utemöbler och en natt skrek och vrålade han så trygghetsjouren fick tillkallas.

Annons
ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar

I mars i år tände hyresgästen en ”stor eld” i grillen på gården och polis kallades till platsen. Ett par dagar senare ville hyresvärden ha ett möte med hyresgästen men han dök aldrig upp och nu vill värden att han flyttar omedelbart.

Annons
Läs också Familj förlorar halva bostaden – hyresgäster med dubbla kontrakt synade Vräks för att han matar fåglar: ”Fågelskrik i ofattbara mängder” Mardröm för hyresgästerna när ventilationen byts ut: "Psykisk och fysisk terror" Jonas blev knivskuren i trapphuset – grannen bor kvar ett halvår senare: "Får panikångest" Efter tvist om mögelsanering: Torbjörn hotas av uppsägning

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.