HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Polisen betalar ersättning för inslagen dörr

Malmö När polisen gjorde ett tillslag i lägenheten på Rosengård slogs säkerhetsdörren in. Nu får fastighetsägaren ersättning för skadorna.
Foto: Anders Högmark/Kristina Wahlgren (kollage)
När polisen gjorde ett tillslag i lägenheten på Rosengård slogs säkerhetsdörren in.

Det var i januari som polisen gjorde ett ingripande i Malmöstadsdelen Rosengård. I samband med detta förstördes en säkerhetsdörr till en av hyreslägenheterna i flerfamiljshuset.

Fastighetsägaren MKB har begärt ersättning för en ny säkerhetsdörr samt arbetet med att montera denna. Nu har polisen gått med på att ersätta MKB med så mycket de har krävt – 17 679 kronor.

Annons
Läs ocksåMKB höjer parkeringspriserna för alla – 10000 platser berörsClara Lopes tycker inte att MKB har gjort någonting som motiverar att hon ska betala mer för samma garageplats.

Annons
Läs också Hyresgäster på Sorgenfri vill inte betala för MKB:s elrenovering 24-åring misstänks för hyresbluff på Rosengård Sandra efterlyste rumskompis på Facebook: "Roligare komma hem när det lyser och någon har lagat mat" Gert vet inte hur han ska sluta samla: "Det har gått över styr"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.