HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Skandalvärden fick inte rätt i hovrätten

Göteborg Ägaren till fastigheten Bangatan 10 överklagade hyresnämndens beslut om tvångsförvaltning till hovrätten. Nu har hovrätten avslagit hans begäran.

I våras beslöt hyresnämnden i Göteborg om omedelbar tvångsförvaltning av huset på Bangatan 10 efter en inspektion. Familjebostäder övertog skötseln av det förfallna huset.

Lars Eric Persson är ägare till kommanditbolaget Signalen 17, som i sin tur äger huset. Han är med på Hem & Hyras lista över landets ”Värsta värdar”.

Läs ocksåKnuffade och skrek åt sina grannar – kvinna blir uppsagd för andra gången av Uppsalahem

Förra året överklagade han hyresnämndens beslut till Svea hovrätt. Tillsammans med överklagan skickade han en 80 sidor lång skrivelse där han bland annat anklagade hyresgäster för att själva ha skapat och iscensatt de olika problemen i huset inför Hyresnämndens besiktning.

Han hotade även stämma Posten på 20 miljoner och Göteborgs kommun på 100 miljoner.

Men de kraven lyssnar inte hovrätten på. I dag stod det nämligen klart att man avslår Lars Eric Perssons begäran.

Läs ocksåKvinna mister kontrakt efter vanvård: "Ingen golvyta att röra sig på"
Läs också Kastade pant från femte våningen mot värdens personal – därför slipper hon vräkning Duschade fast brunnen var tilltäppt – orsakade skada för 400 000 kronor För stökigt hemma – artrossjuka Lena blir vräkt: "Vill få det att se ut som att jag är en hoarder"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.