HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Skövdebostäder flerfaldigt prisade för nöjda kunder

Skövde När Kundkristallen delades ut i Stockholm gick Skövdebostäder hem med tre priser. Bolaget har lyckats när de gäller både kvalitet och service, det säger hyresgästerna.
Foto: Skövdebostäder
Skövdebostäder tog emot tre priser i årets upplaga av Kundkristallen.

Kundkristallen är fastighetsbranschens pris som delas ut bland de fastighetsägare som genomför kundenkäter via Aktivbo. Skövdebostäder var nominerade i tre kategorier och tog hem priset i alla tre. Kategorierna var service, bästa produkt och bästa profil och varumärke. 

– Det är otroligt roligt! Jag är så glad och stolt över mina medarbetare, säger Dan Sandén, vd på Skövdebostäder, i ett pressmeddelande.

Läs ocksåBostadens hyresgäster gav sin värd det finaste priset

Resultatet bygger på vad hyresgästerna svarat i kundenkäten och enligt den är Skövdebostäder en bra värd. Hela 96 procent av hyresgästerna är nöjda. Men Skövdebostäder fortsätter att sträva vidare mot målet att alla ska vara nöjda.

– Visionen är att vi ska ha 100 % nöjda hyresgäster. Så, vi är alltså en god bit på väg med årets 96% men kommer att fortsätta arbeta systematiskt och intensivt för att behålla vår position och öka kundnöjdheten, säger Dan Sandén.

Läs också Kommunen vill stoppa fönsterbyte i Skövde - beslutet överklagas Frågan till hyresgästerna i Skövde: Vill ni köpa loss era lägenheter? Sälja eller inte sälja hyresrätter? - det är frågan för Skövdebostäder Städbelöning till studenter gav lyckat resultat i Skövde

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.