Annons

Skövdebostäder flerfaldigt prisade för nöjda kunder

Skövde När Kundkristallen delades ut i Stockholm gick Skövdebostäder hem med tre priser. Bolaget har lyckats när de gäller både kvalitet och service, det säger hyresgästerna.
Foto: Skövdebostäder
Skövdebostäder tog emot tre priser i årets upplaga av Kundkristallen.

Kundkristallen är fastighetsbranschens pris som delas ut bland de fastighetsägare som genomför kundenkäter via Aktivbo. Skövdebostäder var nominerade i tre kategorier och tog hem priset i alla tre. Kategorierna var service, bästa produkt och bästa profil och varumärke. 

– Det är otroligt roligt! Jag är så glad och stolt över mina medarbetare, säger Dan Sandén, vd på Skövdebostäder, i ett pressmeddelande.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Resultatet bygger på vad hyresgästerna svarat i kundenkäten och enligt den är Skövdebostäder en bra värd. Hela 96 procent av hyresgästerna är nöjda. Men Skövdebostäder fortsätter att sträva vidare mot målet att alla ska vara nöjda.

– Visionen är att vi ska ha 100 % nöjda hyresgäster. Så, vi är alltså en god bit på väg med årets 96% men kommer att fortsätta arbeta systematiskt och intensivt för att behålla vår position och öka kundnöjdheten, säger Dan Sandén.

Annons
Läs också Ombildningskritikern Anders köpte sin hyresrätt: "Helst hade jag fortsatt att hyra" Bostadens hyresgäster gav sin värd det finaste priset Kommunen vill stoppa fönsterbyte i Skövde - beslutet överklagas Frågan till hyresgästerna i Skövde: Vill ni köpa loss era lägenheter? Sälja eller inte sälja hyresrätter? - det är frågan för Skövdebostäder

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.