Annons

Skrålar från balkongen – kvinna i Eslöv riskerar sin bostad

Eslöv Allsång från balkongen mitt i natten, hög musik och nerkastade fimpar är några av de saker som hyresgästerna i Eslöv är trötta på. Nu riskerar den festande grannen att förlora sitt kontrakt.
Foto på ölglas.
Foto: Pixabay
Trots två varningsskrivelser samt flera utryckningar av störningsjouren fortsatte de högljudda festerna i kvinnans hyresrätt.

Flera personer har hört av sig till den privata värden i Eslöv och klagat på sin högljudda granne. Hyresgästerna uppger att kvinnan, som är i 30-årsåldern, har ovanan att bjuda in till vilda fester.

Enligt de handlingar som har kommit in till hyresnämnden i Malmö sjöng, gapade och skrek personer för full hals klockan fyra på morgonen i somras. Grannar ska även ha fått fimpar och vatten nerkastat på sin balkong.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Enligt hyresvärden, som har skickat två varningsskrivelser till kvinnan, har störningarna även konstaterats av väktare. När kvinnan inte upphörde med festandet trots varningarna valde värden att, i augusti förra året, avsluta kvinnans hyreskontrakt. Eftersom kvinnan inte är villig att flytta från sin bostad har ärendet blivit ett fall för hyresnämnden. 

I slutet av februari möter 30-åringen sin hyresvärd i hyresnämnden.

Annons
Läs också Riskerar förlora sitt hyreskontrakt – hyrde ut åtta nätter via Airbnb Störningsjouren hittade kvinna inlåst i förråd – värden vill vräka en man i huset Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Öppnade utan byxor på annan adress – förlorar sitt hyreskontrakt Lämnade alla kranar öppna – nu vräks hyresgästen efter flera översvämningar

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.