Annons

Skrek fula ord åt grannarna – kan tvingas flytta

Ronneby En kvinna i Ronneby har satt skräck i grannarna och därför vill hyresvärden bli av med henne. Det händer att hon skriker åt grannarna i flera timmar och de känner sig ofta hotade.

De boende i området vågar inte gå ut eftersom de är rädda för att bli utsatta för kvinnans kränkningar. Hyresvärden har lämnat in en lång lista med exempel till hyresnämnden.

Kvinnan har bland annat skrikit åt grannarna att de är knarklangare, intelligensbefriade och att utlänningar inte har där att göra. Hon har jagat bort barn från gården och kallat grannbarnen för horor när de suttit på sin balkong. Åt några grannbarn har hon skrikit att de har piss i huvudet eftersom de fortfarande bor hemma.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Fast hon både fått rättelsebrev och en uppsägning har hon fortsatt med sina trakasserier av grannarna. De har känt sig både förolämpade och hotade.

Annons

Hyresvärden har vänt sig till hyresnämnden för att få ett beslut om att kvinnan måste flytta. De skriver i sin ansökan till nämnden att kvinnans beteende kan vara skadligt för hälsan och att grannarna inte ska behöva stå ut med det. Kvinnan har inte slutat trots att hon både fått varningsbrev och en uppsägning från hyresvärden.

Kvinnan har själv svarat hyresnämnden att även hon är utsatt för trakasserier av grannarna. De ska bland annat ha kastat sten på hennes bil och tagit hennes nyckel för att göra inbrott i lägenheten.

Annons
Läs ocksåTom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från HyresgästföreningenTvå bilder i en. En vit man med skägg och keps som ser allvarligt in i kameran. I nederkant en bild av mögel på en vägg.

I dag kommer ärendet upp i hyresnämnden.

Läs också Öppnade utan byxor på annan adress – förlorar sitt hyreskontrakt Hyresgäst ringde störningsjouren 41 gånger och skrek ”åk hem till Afrika” till grannar – sägs nu upp från lägenhet Valentino fick inte byta lägenhet – kostade honom jobbet Eva har haft sin blomstrande uteplats i över 30 år – nu riskerar hon att bli av med den

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.