Annons

Skrik, bråk och misshandel bakom avhysning

Helsingborg Mannen ska vid ett flertal tillfällen ha spelat hög musik, skrikit och misshandlat sin partner. Han ska även ha misshandlat bostadsbolagets personal. Nu sägs hyresavtalet upp.
Foto: Anna Hultberg

Helsingborgsmannen har bott i lägenheten på två rum och kök sedan 2003 och har sedan dess fått flera varningar angående störningar.

Enligt grannarna ska mannen ha skrikit, smällt med saker och haft högljudda bråk med sin sambo. Grannarna befarar även att han misshandlar kvinnan han lever med. De hör ofta att mannen skäller på henne och att kvinnan gråter och skriker som att hon har ont.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Mannen ska dessutom ha spelat hög musik mitt i natten med en så hög ljudvolym att det låter som han spelar i grannarnas vardagsrum. Han ska även ha misshandlat en av bostadsbolagets anställda.

Annons

Bostadsbolaget har kontaktat anhöriga som uppger att mannen haft en svår tid då han blivit uppsagd från sitt arbete.

Trots att mannen fått varningar har störningarna fortsatt. Nu har bostadsbolaget fått nog och har sagt upp mannens hyreskontrakt från och med den 1 maj.

Annons
Läs ocksåRiskerar förlora sitt hyreskontrakt – hyrde ut åtta nätter via AirbnbAirbnb och pengar.

Parterna möts i hyresnämnden den 29 augusti.

Läs också Störningsjouren hittade kvinna inlåst i förråd – värden vill vräka en man i huset Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Öppnade utan byxor på annan adress – förlorar sitt hyreskontrakt Valentino fick inte byta lägenhet – kostade honom jobbet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.